reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Mialam nie wchodzic ale musze odpoczac. Wymienilam swiniom ściołkę w klatce i tak sie zmachałam jakbym z pół domu posprzątała :szok:

Ale przynajmniej maja czysto ;-)

Hehehehe dziewczyny usmialam sie z tymi przewidywaniami. Jedna obstawia u mnie chlopaka, druga dziewuszke. Obie macie po 50% szans :-D Ta ktora trafi awansuje na wrozke forumowa :-D

A i mama dzwoniła do mnie czy aby napewno dzis mam usg, bo jest ciekawa cco bedzie. Powiedzialam jej ze nie chce wiedziec, ze bede czekac do lipca ;-) Na co ona: "Przestan! Nawet tak nie mow! Ja chce ci pokupować ciuszki, wiesz jakie slodkie widzialam?"
Powiedzialam ze ma kupic neutralne, na co ona ze mam dac ginowi jej nr telefonu i on ma jej zadzwonic :-D

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczynki!

Widzę, że mamy na forum wróżki. Może i mnie coś przepowiedzą? :-D bom ciekawa bardzo.

Mnie też dzisiaj śniły się jakieś koszmary. Zresztą nie pierwszą noc. Dzisiaj śniło mi się że mieliśmy wypadek samochodowy, wczoraj śniło mi się stado tarantuli, a wcześniej to już nawet nie pamiętam...

Witajcie mamuski ;-) ja to dopiero mam spanie wstałam godzine temu , za to wieczorem sie krece zanim usne masakra strasznie mi juz brzuch dokucza nie moge znalesc sobie miejsca

A jak jestescie takie wróżki to ja tez chcem wiedziec co mam w brzuszku powróżcie i mi plis:-D

ja tam u corin obstawiam chlopca...sama nie wiem czemu, ale tak jakos na chlopca mi pachnie:) i u marzenki tez chlopca;-) nie pytajcie dlaczego, tak po prostu...intuicja:)
ja troche chałupke ogarnełam, bo juz powoli zarastała. dzwonila moja mama, ze szaleje z zakupami dla wnusi:-)ponoc m.in kupiła jakies sweterki i fioletowa sukienusie, az mnie skręca, zeby już to zobaczyć (mam tylko nadzieje, że uda mi się to wszystko małej założyć) tak delikatnie dałam jej znac, że jak bardzo chce kupowac to już takie nieco większe - będą na później, a ona mi na to "ze takie większe też już pokupowała" eh...szalona babcia:-)

No ja dotarłam do domku wreszcie...mam nadzieję,że juz teraz będzie ok a papierzyskami no i wyrejestrowałam się z UP :eek: Mi też się wydaję,że Corin synka będzie miała a marzenka córkę ale moja intuicja to jakaś słaba jest :-D maqnio no widzisz chociaż babcia wie,że ma sukienki kupować i dobrze niech rozpieszcza malutką hihi

reklama
Marzenko, ja znowu mam doświadczenie w pielęgnacji jajeczek, przerobiłam też stulejke, więc jestem zaprawiona w boju;) Trzymam moooocno kciukaski, żeby dzidziuś Ci pokazał co tam chowa;)

Do góry