reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie brzuszki moje,

Jestem już po wizycie i ........... BĘDZIE DZIEWCZYNKA !!! :-):-):-):happy::happy::happy: Lekarz mówi, że jest pewien i już spokojnie możemy kupować sukienki i wybierać imię. Hehe oby, bo M. się tak cieszy, że nakupujemy wszystko dla Niej, (a potem najwyżej będzie synek to będzie w różowym chodził) :-D

Po za tym, dalej brać no spę na te skurcze i odpoczywać. Także wrócić do pracy nie mogę i będę spędzać teraz z wami więcej czasu. :-)

Niestety nie dałam rady nadrobić postów od wczoraj, mam nadzieję, że u Was wszystko w jak najlepszym porządeczku.
Aha Margerita, dzięki za zaproszenie do grupy ;D

danuska kochana gratuluje dziewczynki, super!!! bardzo się cieszę, że z Malutką wszystko w porządku!!! odpoczywaj Kochana!1 i cosik mi sie wydaje, że dziewczeta gonią naszych lipcowych chłopców:)!!
sestina trzymam kciuki za wizyte:):):)

reklama
Do góry