reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
danuska super, gratulacje córeczki :-) nie wiem czy mi się dobrze przypomina, że chcieliście właśnie dziewczynkę?
sestina, śllimakowa trzymam kciuki za waszą wizytę dzisiejszą i czekamy na wieści...
ja mam w sobotę i nie mogę się doczekać, ależ ten tydzień wyjątkowo dłuuuugi dla mnie

co do mierzenia brzucha to ja też nie wpadłam żeby mierzyć, ale może dziś wieczorem spróbuję tak z ciekawości... tylko nie wiem gdzie, bo u mnie w pępku nie będzie miarodajne, bo ja mam niski jakiś ten brzuszek, tak na samym dole jest najszerszy, a w pasie mam jeszcze lekkie wcięcie;-)

pytania do lekarza to ja już teraz też zapisuję, bo jak byliśmy pierwszy raz i w domu sobie myśleliśmy o co zapytać, to potem na wizycie połowę nam z głowy wyleciało, więc teraz zapisujemy i już

dziewczyny, co wy macie z tymi ósemkami? jakiś wysyp ciążowy :-D aż sie trochę przestraszyłam, bo ja nie mam ani jednej, mam nadzieję, że im nie przyjdzie do głowy teraz rosnąć....:-(

wydrusia jak ósmego marca to MUSI być dziewczynka ha ha

to się Wam pochwalę - po raz pierwszy robię lizaki w foremkach - foremka w kształcie Vespy - skutera....

lizaki.jpg

na zdjęciu foremka, płynna zawartość lizaka i gotowe lizaki....:)

Pippi mi urosły jakiś rok temu :zawstydzona/y: a teraz jedna z nich żarty sobie zrobiła i musiała się zacząć psuć :wściekła/y: ;-) kurcze powiem Wam,że nie wpadłam na ten pomysł zapisywania pytan :eek: zakręcona jestem strasznie wczoraj z mamą do windy wsiadam naciskam guziczek ale winda nic ,,, no to mówię mama dawaj schodzimy 3 piętro to szybko i wyszłam z windy a mama do mnie dziecko wsiadaj naciskałaś cały czas 3 zamiast 0 hahahaha taka mądra jestem.. :-D

Pippi, ja mierzę się co tydzień. Też nie wiedziałam gdzie najlepiej bo zaczęłam jak jeszcze nic nie było widać... więc mierzę; talię, pępek i biodra :-)

Balkan, dobrze wyglądają te lizaczki ;D

Orchidea, dobre z tą windą, ale ja też ostatnio jestem meega zakręcona.

reklama
Do góry