reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

wylogowałam sie zeby sprawdzic i jak chciałam wejść pokazał sie komunikat.........Musisz należeć do tej grupy, żeby widzieć wiadomości. ha;-)
maqnio Ty juz od wczoraj jestes zaproszona

reklama
Sestina, ja jestem ciążowo Twoja rówieśniczka.... :)

a to mi się 8-ka odezwała.... ale jakoś się uśpiła - ale mam zamiar drania wyrwać, jak tylko będe miała okazję.....

Orchidea, wspólczuję przeżyć zębowych - normalnie się o tym aż tak nie myśli - biorę przeciwbólowe i do doentysty... a teraz.... 4 noce nieprzespane.... :(

Witam. :)

Ale miałam sen. śniła mi się moja córeczka, ale strasznie była nieznośna. Nie miałam gondoli w wózku zamocowanej tylko spacerówkę na płask i ona mi cały czas z tego wózka spadała.

No i kupiłam dziś w lumpku pierwszą sukienkę :)

Dziękuje za zaproszenie. :) Ide oblukać jak to działa. :)

balkan o nieprzespanej nocy nic nie mów i współczuję Ci ... najlepsze,że właśnie ząbek z wierzchu czyściutki echhh a jak go ruszyła.. :( no powiedziała mi,że ona nie może mi wyrywać 8semek dała nr do chirurga ale ponoć tylko do 6stego miesiąca usuwać można tak mi bynajmniej powiedziała ... beznadzeja normalnie .. dobrze,że uratowany i bólu nie mam już,gorzej jak w 7mym znów sie odezwie i co wtedy kurka wodna

Ostatnia edycja:
no wiem... długo.... ale poprzednią ciążę poroniłam, więc to może dlatego....

mogę się pouśmiechać o zaproszenie..... :-)

Orchidea, mi tez powiedziała dentystka, że tylko w II trymastrze można zęby usuwać i to wyłącznie wtedy, kiedy to jest niezbędnie konieczne.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
balkan w takim stanie rzeczy zrozumiałe. Czas na spacer do lekarza;)do zobaczenia wieczorem!

Ostatnia edycja:
Do góry