reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

cześć Mamuśki!

Danuska gratuluję dziewczynki! super :)

Zazdroszczę Wam, że już prawie wszystkie wiecie...

Wiecie co, wczoraj to coś w powietrzu wisiało, na prawdę. Ja pół dnia przeryczałam i co chwila o coś innego. A tak na prawdę to o nic :wściekła/y: jeszcze dzisiaj mnie trochę trzyma ale jest już lepiej. Ehhh te hormony...

U mnie na obiad dzisiaj racuchy. Kto wpada bo zrobiłam jak dla jednostki wojska plutonowego??

reklama
o danuśka Twój pomysł z mierzeniem mi się podoba - też tak zrobię
ja bym chciała tego racucha Miczka....mniam :-p, a jak to takie z jabłkami ,to już w ogóle - zjem za cały oddział

Witam popołudniowo!
Byłam na forum rano, zaległości ponadrabiałam, napisałam dłuuuugiego posta i...... połączenie z netem mi przerwało:wściekła/y:i nie wysłało:wściekła/y: Tak się wkurzyłam, że powyłanczałam wszystko i poszłam w ...
balkan mmmm... pychota!
sestina, ślimakowa owocnych wizyt życzę!
dodi ja mierzyłam koło 13tc ostatnio to 88cm było, muszę ponowić pomiar:-D
U mnie na obiadek dziś zupa czosnkowa (pyyycha!) i kluchy.
Ja 8mki mam 3:tak: jeszcze w liceum mi wyszły, a ból przy tym był taki, że buzi nie mogłam otworzyć żeby kanapkę ugryść:-(
Ze zdrówkiem u mnie już lepiej więc okna umyłam, bo mnie już denerwowało że brudne i ciekawe czy jutro mnie nie położy:zawstydzona/y: A mały zakatarzony dalej. Inhalacje mu robię i maścią wygrzewającą spróbuję go na noc natrzeć.
margeritka a ja zaproszenia nie dostanę?:-(

Kurcze to z czego te lizaki są ?? Że bardziej do oglądania służą,bo serio wyglądają super :-D danuska no ciąża serio nam daje popalić co do różnego rodzaju "wpadek" kuchennych windowych i nie tylko hahahahah

reklama
Miczka, to ja poprosze jednego z jabłkiem w kawałkach.... :)

Orchidea, lizaki z rozpuszczonego cukru, ale nie robię nowej porcji na każdego lizaka, więc już kolejne są coraz bardziej spieczone a przypalony cukier nie nalezy do smakołyków.... :(

Do góry