reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

A ja dziś w końcu zrobię owocki w galaretce...bo tak za mną chodzą od dawna..
A teraz zmykam na obiad do mamy..barszcz ukraiński jest (też nie pogardzę)
Do zobaczonka

em-ka ale mamy całkiem inne brzuszki, więc cm to nie jest dobry wyznacznik...ty masz taką okrągłą pileczkę, a ja taki hmmm nie wiem jaki:)

reklama
cześć dziewczyny,

no to nadszedł ten dzień, że tak powiem, połówkowy :)
Ale mam stresa. odebrałąm wyniki, niby niewiele, ale kilka jest poniżej normy. A taka ze mnie bohaterka, może rzeczywiście trochę za mało odpoczywam. Kurcze, teraz mam wyrzuty... już chcę byc na tej kozetce, kurcze. no ale tę godzinę wytrzymam ;)

a i wypisałam sobie pytania do gina. trochę ich mam :)
zastanawiam się nad kwestią pobrania krwi pępowinowej i czas chyba zacząć zbierać opinie. A wy co myślicie?

Jakoś mi głupio męczyć bliskich tą moją wizytą i stresem, ale was nie mam oporów :) wszak jedziemy na tym samym wózku :) nomen omen, myślę, że macie podobnie i mnie rozumiecie jak nikt inny na swiecie:) dzięki ;-)

ślimakowa ja tez za 2 h do ginka i zawsze mam sto pytac i polowe zapomnę.Wyniki moczu mam marne, nadal bakterie mimo antybiotyku i żuravitu hmmm.a o krwi nie myslałam ale czytałam

Cześć dziewczyny:)

Orchidea_, witaj kochana! Wstydliwy dzidziuś, nie pokazał co ma, ale najważniejsze, że zdrowy i pięknie rośnie, bardzo się cieszę;)

Maqnio, Pippi dziękuję:)

Wydrussia, pisz, proszę, na bieżąco jak sie czujesz po odstawieniu duphastonu, bo też się tego boję... Ale damy radę!!! :)

Wszystkim przeziębionym mamusią życzę duuuuużo duuuuużo zdrówka:)

Co do snów, to dzisiaj miałam wyjątkowo milusie, tak też śnią mi się jakieś głupoty.

U mnie dzisiaj na obiadek de volaille i sałatka z pomidorów i fety, zapraszam:)

Ślimakowa, Sestina, trzymam kciuki:)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
psota,wydrusia ja odstawiałam luteine i sama dla siebie poszłam po 2 tyg progesteron zbadac. Na szczescie idealny byl dla II trymestru.Polecam badanie bo zawsze mniejszy stres

No to sestina jedziemy razem. Trzymam za Was kciuki, i za nas ;) a pyutania to sobie zapisz - ja to nawet rozważam zapisywanie odpowiedzi, na ale będzie ze mną M., on ma głowę na karku i zapamięta. W przeciwnym razie poszłabym z dyktafonem. A co do wyników, to miejmy nadzieję, że gin coś zaradzi.

Orchidea, dzięki za linka. trza zgłębić temat.
Psota, dzięki za wsparcie :)

ślimakowa więc życze owocnej wizyty;-) z lekka zaniżonymi wynikami się nie przejmuj..taki urok ciązy .A co do krwi pępowinowej jestem jak najbardziej TAK tylko z tego co wiem nie wszystkie szpitale sie tym zajmują a poza tym ja sie nie nadaje bo będe miała cesarke chyba,że sie myle.

reklama
Do góry