reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

orchidea..zyjesz!! super:*
macie kobitki pozdrowienia i buziolki od Veronique bo sie teraz ona biedna pochorowała. Leży w szaliku i piżamce w łóżeczku i sie kuruje!

reklama
a jeszcze mi się przypomniało :-) corin z tym pępkiem ciemnym - tu któraś pisała, chyba Dziób dziób????? że też ma taki siniak nad pępkiem, może to samo macie?

Ale sobie pospałam fiu fiu fiu:-) co prawda mąż dzwonił przed 10 ale dalej poszłam spać aż do teraz:-) Corin ,uciekaj do lekarza! Ja też teraz latam z każdą pierdołką do położnej :-) no ale uspokajam się przynajmniej:-) a co do przeziębień to teraz taki głupi okres :-( ja wszystko łapie :-( i już 3 razy byłam tak porządnie przeziębiona... Katar kaszel i stan podgorączkowy... ale walczyłam domowymi sposobami... jak już miałam 37.9 to mokry ręcznik na ramiona i schodziła:-) płukanie gardełka wodą przegotowaną z wodą utlenioną też ściąga gorączkę(jeśli gorączka jest od gardła) obyło mi się na razie bez antybiotyków:-)

Pippi mam obwódkę ciemną wokoło pępka i nad. Też się nad tym zastanawiałam. A propos kregosłupow- moj jest niespełna rok po operacji i az sie boje jak zniesie słodki ciezar;)

a jeszcze mi się przypomniało :-) corin z tym pępkiem ciemnym - tu któraś pisała, chyba Dziób dziób????? że też ma taki siniak nad pępkiem, może to samo macie?

No to ja wczoraj o tym wspominałam ale raczej co innego nam dolega... O pigmentacji to miałam na mysli że moja skóra na całym ciele wydaje się być bardzo cienka bo wiekszość żył widać takie niebieskie linnie na nogach rękach biuście i brzuchu... W dodatku nad pępkiem mam taką plame 3cm wysokości 1,5 cm szerokości w kolorze dokładnie jak żyły. Mam to już któryś tydzień a wczoraj mnie zaczeło boleć jak starałam się podczas kompieli go przeczyścić. Nic mi nie czarnieje ani nic w tym stylu. Jutro idę do położnej i zapytam ale pytałam Was że może to normalne jest...

wydrusia no teraz to 10 marca mam wizytę w pn byłam w szpitalu na dyżurze mojego gina na tzw,oglądanie dzidzi,rodzice się wzruszyli ale dzidzia na początku rączkami buźkę zasłoniła wstydzioszek ten dzidziulek hahaha później piąstkę zrobiła dzidzia a druga machała ojj jak fajnie tak parę dni spędzić z rodzicami teraz dopiero na Wielkanoc sie zobaczymy :wściekła/y: :-(

reklama
Do góry