reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Foczusia i Corin ,dziękuję za wsparcie jesteście Kochane:-) jestem straszną panikarą;-) i na zapas się denerwuje...Oby mój maluszek nie był nerwus po mamusi:-)

reklama
Hej Elżbieta dziękuje bardzo jak już wspominałam jesteście kochane;-)miło mieć takie wsparcie:-)

Kochane idę się troszkę zdrzemnąć bo głowa coś mnie boli:-( za wcześnie wstałam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mailuj super ze wypad do kina się udał ;-)
wydrusia ja dzis tez wstałam zeschizowana spałam na plecach obudzilam sie a jak nie moge wstać :eek: odcinek lędzwiowy tak napitalał ze szok do tego w uda jakby mi ktoś srubokrętem wiercił:baffled: Musimy to jakos przetrwać bedzie dobrze ;-)

Witajcie! Werdusia ja tez Ci mówię Będzie wszytsko dobrze zobaczysz!!!! Ja też mialam obawy po odstawieniu dupha, zobaczysz myśl pozytywnie tak jak piszą laski wyżej! to już polowa sukcesu!
Ja mialam spać do upadlego ale juz wstalam po malym sniadanku jestem. Ostatnio ciągle jem nesquik z mlekiem...
Mąz wczoraj popatrzyl na mój brzucszek... i mówi oooo powiększamy się... nie widzialem cię kilka dni bo pracka a tu .... hehe ;-P nawet wczoraj przylożyl rekę i poczul puknięcie.... przylożyl jeszcze ucho ale... nic nie uslyszal chyba ze moją pracę jelit hehe

Hej ranne ptaszki ;-) Ja przewitałam połówkowe mega zemdleniem śniadanie i herbata średnio pomogły obym nie wylondowało to wszytko zaraz u pana K:szok:

mailujzazdroszczę kina... eh jak ja dawno nie byłam...:-( i gratuluję rozpoczęcia zakupów:tak: ja nadrobie i kino i zakupy jak za 2 tyg wyląduje w PL.
wydrussia91 Głowa do góry. Ja to zawsze próbuje podchodzić optymistycznie do wszytkiego a nie obyło się bez stresowych sytuacji w moim życiu:tak:

Też jeszcze mykam się drzemnąć nim chłopaki zaczną tłuc i porządnie hałasować:-D

Corin no koniecznie zapytaj bo to dziwne. Mi się splyca lekko juz ale nie mam sinego? Az sama ciekawa jestem dlaczego tak się dzieję.
Mam dziś lenia idę do pracki na 12,40 do 14,30 ech.. az nie chce się ruszac na te 2 godz ale i fajnie... tylko przez ten luz mam zapierdziel w inne dni... ech.....

Cześć Lipcóweczki! ja durne sny mam codziennie, ale na szczęście niezbyt często związane z ciążą..... choć np. czasami mam sen, że gdzieś jestem na imprezie i albo zamawiam drinka albo zapalam papierosa i nagle taki przebłysk świata realnego - co ty robisz, przecież jesteś w ciąży..... :-)

odpukać, ale wygląda, że 8-ka postanowiła się zatrzymać w swoich dążeniach do dalszego uprzykrzania i życia.... z drugiej strony stwierdziłam, ze to przygotowanie do ząbkowania dziecka, żebym znowu tak się nie dziwiła, jak dzicie się będzie darło w niebogłosy.....

zbieram się do zrobienia paznokci, które mam tak mocne, jak nigdy w życiu, więc może jakąś czerwień sobie zapodam.... :)

reklama
Corin ciemny pępek moze robić się od duzej ilości pigmentu ...jesli jesteś brunetką i masz ciemna karnacje takie sutyacje są jak najbardziej normalne. No ale jeśli boli ....to ja nie mam pojęcia.

Do góry