reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Emka hej no jak psia pogoda to leż i wyleń sie na całego a co!! u nas za to mroźno brrrrrr. A co do braku snu to ja sie nie wypowiadam bo prawdziwy suseł ze mnie:-D widocznie to wina hormonów większość z dziewczyn nie moze spac.Przemęcz sie jakoś bidulko .

Dodi ja mojemu pisałam ale nieraz mnie wyśmiał heh wiec pomęcze sie do wieczorka jak zadzwoni wtedy walne focha jak śmiał mnie we śnie zdradzac !!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
reklama
a mnie wczoraj na wieczor jakos hormony do glowki uderzyly bo zaczelam ryczec jak bobr po tym jak D wroccil do domu, nie wiem co mi bylo i nie wiem z jakiego powodu plakalam. D mnie przytulil i przeszlo. D na szczescie po prawie 5 miesiacach ciazy zrozumial powage sytuacji i juz nie wini mnie za te humorki i nie obwinia siebie za to co sie ze mna dzieje tylko stara sie mi pomoc. Fajnie tak, teraz czuje ze jestesmy w tej ciazy razem.
Na szczescie ostatnimi czasy omijaja mnie takie masaktyczne sny jak na poczatku, mozna sie przez nie schizowac/...

Mnie wczoraj taki humor zlapal jak prasowalam wieczorem.. jakaś taka podminowana byłam, nie wiem czemu, bez powodu nakrzyczałam na małą, wtedy mi było przykro,bo ona juz zasnęła a ja jej tego nie wytłumaczyłam,dlaczego tak krzyczałam.. prasowałam i mi się tak ryczeć chaiało, że szok..nie wiem dlaczego taka nerwowa byłam, chyba hormony dziewczynki!

margerita znowu jak jestem wcisnieta caly dzien w domu, za oknem taka psia pogoda to mam stan depresyjny i moze wlasnie dlatego sie czuje taka przygnebiona. Jak swieci slonce, moge isc na spacer, wychodze z fretem i przynajmniej mam troszke ruchu a tak? co mi pozostalo do robienia? dzisiaj zadzwonie do mamy i zapytam kiedy mi te ksiazki wysle co bym chociaz mogla sobie czytac w takie paskudne dni/.

margerita, dodi Wy to macie sny, czytam i pekam:-)takie rzeczy to chyba tylko kobitkom w ciązy moga się śnic.
em_ka a u nas - dla odmiany piekne slonko i obrzydliwy mróz, więc tylko w domku pozostaje siedzieć.

jak tam czytam o spotkaniach rodzinnych to stwierdzam, ze wszystko w nadmiarze lub niedomiarze szkodzi. Ja przeciwnie - pracuje z moim ojcem i czasem marze zeby chociaz tydzień go nie widziec.

Apropo hormonków i humorów. Własnie siedze i ryczę. Nad własną głupotą. Zrobiłam obiad i nie wyszedł. zupa jakaś mdła, zaczęłam ją doprawiać, spieprzylam jeszcze bardziej. Wymysliłam sobie ryżowe kulki zapiekane z fasolką - nie kleją się, do tego miała byc ryba, wyjęłam z zamrażalnika (w calości. Rozmroziłam i jak zaczęłam ją dzielić to wjechałam nożem w palucha. Mam dosć. Siadłam i ryczę. Zaraz jadę po gotowego kurczaka i tyle.

Dodi, jak prasowałaś, to ja się nie dziwię dlaczego Cię humorek dopadł - ja nienawidzę prasować i tego nie robię... :)

Em_ka nie chcę Cię drażnić pięknym słoneczkiem, które za moim oknem - ze zdecydowanie minusową temperaturą..... postaraj się zebrać i wybrać na spacer - ja wychodzę codziennie bez względu na pogodę - po prostu kupuję bułki tylko na jeden dzień, więc jeżeli się nie wywlokę z domu, to mąż następnego dnia nie będzie miał bułek do pracy.... a jak nie ma bułek to nic nie kupuje i nie je przez cały dzień.... więc bułki sa moją motywacją spacerową niezaleźnie od pogody.... :-)

I na Mazowszu słońce i mróz;) ja niedługo wygramole sie z domu do gina;) aha , dziewczyny mam pytanie- wstawiam i wstawiam fotkę swoja i ciagle tylko na forum kropeczka mała si epojawia.Jakis minimalny rozmiar ma miec czy jak?

reklama
Corin, niewyszłym obiadkiem jakieś zwierzątka dokarm i jedź po kurczaka - będziesz nad ryżem płakać?? no ja rozumiem nad rozlanym mlekiem, ale ryżem nieklejącym????

Do góry