reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

U mnie z gotowaniem ciężko... umiem tylko kilka rzeczy zrobić i jakoś mnie to nie kręci. Ciasta jeszcze w życiu nie zrobiłam, ale może kiedyś się nauczę.

Balkan, współczuje z tą 8mką. Moje co prawda nie wyrosły ale też się przez nie nacierpiałam... miałam dłutowane czyli usuwane zanim wyrosną, pozbyłam się 3 i zostałą jeszcze jedna. Zrobie ją pewnie jak przestanę karmić dziecko, bo wtedy bierze się silne antybiotyki... Także tulę mocno, bo nie cierpię 8-mek.

reklama
A ja wolę zrobić ciasto niż przyrządzić mięsko. Choć i z mięskiem nieźle sobie radzę. CZasem tylko brakuje pomysłów co ugotować na obiad.
Za tydzien w sobotę moja paulinka ma trzecie urodzinki, więc już powinnam ustalić menu. A rodzinka duża więc toszkę gotowania będzie.

Ja też nigdy nie wiem co mam zrobić na obiad.. zawsze wymyślam w ostatnim momencie...
Ale przyznam się, że jak nie ma małża to nie chce mi się dla mnie gotować..bo mała je w przedszkolu.. i często albo jem u mamy, albo idę do takiej mojej ulubionej restauracyjki na danie dnia!

A moja Paulinka nie chodzi jeszcze do przedszkola więc chcę czy nie to muszę gotować. A właściwie to musze już się zainteresowac zasadami rekrutacji do przedszkola.
Dobranoc brzuchtki. Trzeba iść spac bo jutro na 7 do pracy.

ja tez nigdy nie wiem pytam sie rodzinki co by zjadła jednak teraz sie nie pytam nikogo gotuje to na co sama mam ochote a oni i tak nie narzekaja tylko jedza hehe

Zmykam spac mamuski dobranoc i przyjemnych snów

Ostatnia edycja:
Wróciłam z kina a tu wszyscy śpią :-) I dobrze jak śpicie to dzidzie rosną:-) Film bardzo fajny zaslużyl na oskary i mówiony takim, pięknym książkowym angielskim. Super. Od razu zrobiliśmy zakupy w TESCo, bo jest w pod Multikinem i mówię do męża chodż kupimy jeszcze bodziaka. On myslal że to coś do jedzenia :-D Są promocje na pojedyncze (5zl) i w komplecie ze skarpetkami (15). To są pierwsze nowe rzeczy jakie kupiłam dzidzi. Po dzisiejszej wizycie chyba w końcu uwierzyłam że wszystko będzie dobrze i , że to na pewno nie sen. :-) A i lekarz powiedzial mi , że to 20 tydzień więc z tymi tygodniami to ja też nic nie rozumiem.
Buziaki :-). Zalożę się, że następny post napisze Corin :-)

Corin , hej Kochana:-) Ja coś dzisiaj spać nie mogę :-(Trochę się denerwuje co będzie po odstawieniu leku:-( Czy dam rade sama utrzymać ciążę:-( i ten głupi sen dzisiaj:-( że nie brałam leku i zaczęłam znów krwawić:-( obudziłam się i płakałam bo nie wiedziałam sama czy to był tylko sen:-( ale na szczęście tylko sen;-)

Ostatnia edycja:
reklama
wydrussia napewno dasz rade. Lekarz napewno nie zostawi cie sama sobie i bedzie cie monitorowal nadal. tak więc glowa do góry, wszystko bedzie dobrze. A snem sie nie przejmuj. Po pierwsze to przeciwienstwo rzeczywistosci a po drugie odbicie twoich lęków.

Do góry