reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Danuska, kciuki zacisniete na jutro!
Elzbieta, witaj po przerwie! Ja tez mialam do ponadrabiania ponad 100 stron...nie dalam rady...
Kasiulka, witaj rowniez! I kuruj sie, kuruj!!
Tak mowicie o frytkach, myslalam ze to ja tylko tak mam, moglabym jesc non stop- ale sie hamuje.

A powiedzcie mi co to sa za skurcze i dlaczego niebezpieczne, ze trzeba nospe brac?
Ja krechy jeszcze tez nie mam, choc czekam na nia! I czuje sie dobrze, apetyt za dwoch, energia jest - wlasnie sobie zrobilam zestaw cwiczen, a ze moj T. jest po AWF i pracuje jako prywatny trener - bedzie musial mnie dopilnowac, bo ostatnio sie zaniedbalam i jak wchodze pod gorke to mam zadyszke!

ok, musze sie juz odessac od kompa, dzis caly dzien przesiedzialam, robie bloga i sporo to czasu zajmuje!
Dobranoc pchly na noc!

w 2 pierwszych ciązach czułam sie okropnie juz w 2 tygodniu miałam wymioty i slub z szuwarkiem do połowy ciazy albo i dłuzej i spanie na okragło ta ciaza mnie zaskakuje naprawde tak dobrze sie czuje nawet nie wiedziałam ze jestem w ciazy dopiero sie skapłam w 9 tygodniu ciazy ze chyba cos jest nie tak

jesli chodzi o frytki to tylko robione w domku nie smakuja mi zadne inne , wogóle nie lubie zadnych smieci kupowanych w budkach i jakis mac donaldach tylko domowe jedzonko , które sama zrobie a musze sie pochwalic ze dobra ze mnie kucharka , no jeszcze mojego miska mama wspaniale gotuje mniam

To ma z tobą dobrze ten twój chlop marzenko.. pewnie zadowolony z takiej kucharki:)
Ja też lubie gotować, ale wolę raczej takie bardziej nowoczesne przepsy, albo takie "po mojemu" mój A. zawsze mówi...ty kochanie to potrafisz zrobić coś z niczego! (tak mu sie wydaje, że z niczego chyba) Bo on nie musi w sklepie myśleć co potrzebne do obiadu hehe

dodi ma sie dobrze wie o tym doskonale a córki to mnie do wszystkich chwala ze ich mama najlepiej na swiecie umie gotowac , ja te nowoczesne jedzonko tez gotuje jak nie wiem to poczytam i próbuje lubie doswiadczenia , ale dla dzieci to zawsze mama najlepiej gotuje ze wszystkich

Witam wieczornie.

dostałam u lekarza antybiotyk i trzeba się kurować.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.

Ja witamin tez nie biorę, mam dobre wyniki, mam falvit mama i co jakies 2-3 dni sobie łyknę. Teraz dostałam żelazo, bo mi hemoglobina troche spadła (a i dziąsła krwawią:wściekła/y:)

Idę spać moje drogie Mamusie.
Miłych snów.

Dokładnie Dodi :-) faceci są mądrzy a jak wyślemy ich do sklepu to standardowe pytanie"A co mam kupić"?:-) hi hi hi:)
Marzenko to prawda że ma z Tobą dobrze:-) mieć w domu taką kuchareczke to skarb:-)

ja w sumie to lubie gotowac i smakowac gorzej z pieczeniem ciasta ale tez potrafie jednak nie takie wysmienite

Jak pracowałam u niemki jak ona okropnie gotowała tego nie dało sie jesc niemcy nic nie umieja ,kompletne gamonie , ale nie pokazywałam jej ze potrafie gotowac potem by mnie wykorzystywała i do gotowania goniła , najlepiej głupia udac , jednak po kryjomu jak jej nie było to sobie cos na szybko przyzadziłam

no nie.... poszłam do kuchni, wykapać się, a tu 4 srony do nadrobienia....

Psota, ciszę się, że wszystko w porządku - no rzeczywiście dziecka się nospą nie uspokoi..... :-)

idę sobię poczytać i spać - mam nadzieję, że dziś 8-ka da mi pospać - postanowiłam Wam darować szczegóły moich dzisiejszych przejść z tym cholernym zębem - a podobno to ząb mądrości....

Do jutra Dziewczyny..... Dobranoc....

reklama
Do góry