reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Danuska, kciuki zacisniete na jutro!
Elzbieta, witaj po przerwie! Ja tez mialam do ponadrabiania ponad 100 stron...nie dalam rady...
Kasiulka, witaj rowniez! I kuruj sie, kuruj!!
Tak mowicie o frytkach, myslalam ze to ja tylko tak mam, moglabym jesc non stop- ale sie hamuje.

A powiedzcie mi co to sa za skurcze i dlaczego niebezpieczne, ze trzeba nospe brac?
Ja krechy jeszcze tez nie mam, choc czekam na nia! I czuje sie dobrze, apetyt za dwoch, energia jest - wlasnie sobie zrobilam zestaw cwiczen, a ze moj T. jest po AWF i pracuje jako prywatny trener - bedzie musial mnie dopilnowac, bo ostatnio sie zaniedbalam i jak wchodze pod gorke to mam zadyszke!

ok, musze sie juz odessac od kompa, dzis caly dzien przesiedzialam, robie bloga i sporo to czasu zajmuje!
Dobranoc pchly na noc!

w 2 pierwszych ciązach czułam sie okropnie juz w 2 tygodniu miałam wymioty i slub z szuwarkiem do połowy ciazy albo i dłuzej i spanie na okragło ta ciaza mnie zaskakuje naprawde tak dobrze sie czuje nawet nie wiedziałam ze jestem w ciazy dopiero sie skapłam w 9 tygodniu ciazy ze chyba cos jest nie tak

jesli chodzi o frytki to tylko robione w domku nie smakuja mi zadne inne , wogóle nie lubie zadnych smieci kupowanych w budkach i jakis mac donaldach tylko domowe jedzonko , które sama zrobie a musze sie pochwalic ze dobra ze mnie kucharka , no jeszcze mojego miska mama wspaniale gotuje mniam

To ma z tobą dobrze ten twój chlop marzenko.. pewnie zadowolony z takiej kucharki:)
Ja też lubie gotować, ale wolę raczej takie bardziej nowoczesne przepsy, albo takie "po mojemu" mój A. zawsze mówi...ty kochanie to potrafisz zrobić coś z niczego! (tak mu sie wydaje, że z niczego chyba) Bo on nie musi w sklepie myśleć co potrzebne do obiadu hehe

dodi ma sie dobrze wie o tym doskonale a córki to mnie do wszystkich chwala ze ich mama najlepiej na swiecie umie gotowac , ja te nowoczesne jedzonko tez gotuje jak nie wiem to poczytam i próbuje lubie doswiadczenia , ale dla dzieci to zawsze mama najlepiej gotuje ze wszystkich

Witam wieczornie.

dostałam u lekarza antybiotyk i trzeba się kurować.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.

Ja witamin tez nie biorę, mam dobre wyniki, mam falvit mama i co jakies 2-3 dni sobie łyknę. Teraz dostałam żelazo, bo mi hemoglobina troche spadła (a i dziąsła krwawią:wściekła/y:)

Idę spać moje drogie Mamusie.
Miłych snów.

Dokładnie Dodi :-) faceci są mądrzy a jak wyślemy ich do sklepu to standardowe pytanie"A co mam kupić"?:-) hi hi hi:)
Marzenko to prawda że ma z Tobą dobrze:-) mieć w domu taką kuchareczke to skarb:-)

ja w sumie to lubie gotowac i smakowac gorzej z pieczeniem ciasta ale tez potrafie jednak nie takie wysmienite

Jak pracowałam u niemki jak ona okropnie gotowała tego nie dało sie jesc niemcy nic nie umieja ,kompletne gamonie , ale nie pokazywałam jej ze potrafie gotowac potem by mnie wykorzystywała i do gotowania goniła , najlepiej głupia udac , jednak po kryjomu jak jej nie było to sobie cos na szybko przyzadziłam

no nie.... poszłam do kuchni, wykapać się, a tu 4 srony do nadrobienia....

Psota, ciszę się, że wszystko w porządku - no rzeczywiście dziecka się nospą nie uspokoi..... :-)

idę sobię poczytać i spać - mam nadzieję, że dziś 8-ka da mi pospać - postanowiłam Wam darować szczegóły moich dzisiejszych przejść z tym cholernym zębem - a podobno to ząb mądrości....

Do jutra Dziewczyny..... Dobranoc....

reklama
Do góry