reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

maqnio ja też w końcu dostałam antybiotyk, bo mi nie przechodziło:-( i faktycznie zadziałał, a co dostałaś? bo ja miałam Bioparox
Świństwo to straszne, nigdy go nie mogłam znieść:no:
maqnio jak tak mają te egzorcyzmy wyglądać to ja Ci pięknie dziękuję!
Póki co to sobie z juniorem inhalacje z soli fizjologicznej robimy i czekamy na efekty, bo obydwoje zakatarzeni jak nic!:-(

reklama
no śmierdziel okropny, jak pierwszy raz się zaciągnęłam to powiedziałam sobie - o nie, nigdy więcej, ale coż musiałam....

pipi ja dostałam amotaks, lekarka powiedziała, ze jest bezpieczny:)
mmarta_only no wiem...ale zazwyczaj egzorcyzmy do najprzyjemniejszych nie należą:) moze bede zmiast tego latac wokoło domu i sola sie obsypywac:):):)

juz wrocilam z lowow z primark'a :-D boze ile tam jest rzeczy tanich :szok: za 35 E zakupilam te wszystkie rzeczy ktore dodalam w temacie ubrankowe szalenstwa. NOrmalnie szok. Kocyk taki wielki milusi za 6 E co normalnie z 30 kosztuje, 7 par body za 6 E i tamte body z misiami po 1 E sztuka :szok: od razu wzielam wszytskie co mi pod reke wlecialy :-D ale jestem szczesliwa!!!

wróciłam od dentysty.... :( no i zgodnie z przewidywaniami 8-ka mi się wyrzyna....:( mam nadzieję, że się tylko ruszyła i zastopuje, bo inaczej trzeba będzie rwać.... :(

ale dla poprawienia humoru wpadłam do ginekologa posłuchać serduszka - słychać było..... :) i wyciągnęłam skierowanie na usg, to w sobotę sobie pójdziemy odglądnąć dzieciorka.... :)

Veronique, na ten śmierdzący pojemnik na płyn i proszek to ktoś mi polecił pranie na pusto z kwaskiem cytrynowym - podobno pływny do płukania gnijąć jakieś paskudne bakterie produkują i całość właśnie tym kwaskiem można usunąć.... jeszcze nie próbowałam....

Em_ka, zazdroszczę tych zakupów.... ja przez swoje poprzednie poronienie jestem tak niewiarygodnie ostrożna, że chyba jadąc na porodówkę będę wszystko kupować.....

Kobietki mam Was pozdrowic od Ślimakowej bo napisalam do niej smsa Wpadla w wir obowiazkow i nie ma czasu usiasc przed komputerem macie pozdrowienia od niej i od Matyldy :-))))
Balkan ja nie mialam tak smutnych przezyc jak Wy a sama sie balam ... otworzyc paczuszke ktora dostalam od szwagierki ale ... jakos
tako z mala namowa Maqnio :-) zobaczylam ii schowalam :) i wcale nie zaluje kurde nie moge byc az tak przesadna

Ostatnia edycja:
Veronique dzieki za pozdrowionka :-) a ja teraz co dzien bede mietolic te male ciuszki, jestem pewna ze zedre je do mojego porodu od tego ciaglego dotykania :-D caly czas siedze z bananem na twarzy po tych zakupach, jestem tak zadowolona jak nigdy ^^ jeszcze jak dowiem sie do tam mam zapakowane w brzuszku to juz bede w 7-mym niebie ^^

Balkan ja jechalam do primark'a z mysla o takich bardziej rzeczach typu reczniki, kocyki itd ale jak zobaczylam te body malutkie to sie nie moglam powstrzymac ^^ puscic kobite na sklepy to kupi wszytsko :-D

Ostatnia edycja:
Emka fajne uczucie noo naprawde takie malutkie ... i tak pomarzyc ze juz niedlugio jniedlugo poubieramy te nasze krasnoludki w te ubranka wszystkie i bedziemy sobie zdjecia wysylac !!!
Ajj doczekac sie juz nie moge zobaczcie niedawno byl 6 tydzien 12 a tutaj juz prawie polowa !
Jak ten czas leci ...

reklama
balkan, ja nie miałam takich przeżyć jak Ty, ale po moich przygodach w tej ciąży, też boję się cokolwiek kupić...

em_ka, ciuszki cudo:)

Do góry