reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

HAhahaa a moj małż ostatnio jak cosik tam probowalam dotykac ... to powiedzial " Tam juz nic niema zroslo sie z dziurka .. " Albo tekst typu " JA juz zapomnialem jak to sie robi "

reklama
witajcie brzuchatki

ja już się wychorowałam mam nadzieję na stałe i wreszcie wróciłam do żywych :-) i do pracy, co mnie ucieszyło, bo już mi się w domu trochę nudziło samej, a tak przynajmniej między ludźmi jestem - już się stęskniłam trochę za tymi pracowymi gębami;-)

w temacie przytulania ja mam akurat odwrotnie - tzn. przed ciążą dodatkowo zawsze albo się stresowałam, że zajdę albo dla odmiany -jak już się zdecydowaliśmy - że nie zajdę
a teraz pełen luz.... i to prawda, przynajmniej w moim przypadku, że się wszystko intensywniej odczuwa, to jest super :-D
ale wiadomo - jak nie wolno, to nie wolno i nie warto ryzykować, odbijecie sobie po albo tak jako Corin pisze lekarz da zielone światło

Mamucica - ja prawie od początku wstaję tak średnio 2-3 razy i to nie są fałszywe alarmy, naprawdę mi się chce - fakt, że sporo piję i jak na złość najbardziej chce mi się wieczorem, więc to pewnie przez to

Dziób Dziób - uroczy pomysł męża, właśnie najfajniejsze są takie niestandardowe rzeczy

A ja walentynek nie obchodzę i czuję dzisiaj ... ulgę, że mnie to nie dotyczy ;-) może dziwna jestem, ale też nie świętuję dnia kobiet i dnia chłopaka - tylko takie nasze własne rocznice

Marta81 pewnie że Cię pamiętamy, mam nadzieję, że u was już lepiej i trzymam kciuki żeby było jeszcze lepiej

A najlepsza Maqnio byla wczorajsza akcja ...
Wstalam patrze ... P. śpi no to tup tup tup do kuchni kanapki herbatka... i oczywiscie wlaczylam komputer i .. na BB a P. No takkk te baby wazniejsze odemnie sie robia ! TO powiedz im tam ze czuje sie zazdrosny ! HEhehe oczywiscie zartowal .. ale ja nie wiem jakos tak nie obawiam sie ze cos by moglo sie stac ale... NO NIE MAM OCHOTY a teraz jak mam te uplawy to juz w ogole nie ryzykuje

maqnio dzięki :-) ale dopiero po dwóch tygodniach mnie puściło, a to tylko zwykłe przeziębienie było...w życiu tak długo nie zdrowiałam

veronique hhaha..moj tez czasem sie wscieka i mowi ze mi neta odłączy:):):) taki z niego zartowniś. U nas tez nie ma przeciwskazan, ale mnie tak jak tobie - po prostu sie nie chce!:)
pipi faktycznie dlugo to trwalo, u mnie tez juz prawie tydzien, ale mam nadzieje ze antybiotyk zadziała w trymiga!

Mart81 super,że wpadłaś :-) Dzięki za pozdrowienia. Tulam mocno..
Maqnio niech Lek Ci pomoże tak jak mi
Corin jest do psikania Ketonalsport w areozolu. Na pewno Ci pomoże
Co do przytulania ja korzystam bo mogę i chyb dlatego snów nie mam ;-)

A ja dzisiaj sie wielam za takie sprzatanie lazienki ... ze chcialam ... wyczyscic z pralce tej pojemnik na proszek i plyn itd Wiecie o co chodzi i tak dlugo tarmosilam ( A z boczku byl taki przycisk to ... wyciagania ) URWALAM peklo wszystko ehehe jak P wroci to zamorduje ... :p ja z ta pralka to mam przeboje a wystarczylo poszukac tego ale w starej tak mialam ze sie wyciagalo te szufladke a tutaj ajjj no niezdara ze mnie ale musialam to zrobic bo juz nie za ladnie tam wygladalo w srodku

witajcie mamuśki

najlepszego w walentynki! my tam raczej nie obchodzimy takich świąt ale dzisiaj wena mnie naszła i zrobiłam Miśkowi stertę ciasteczek w kształcie serca. Taki mały gest chociaż w kuchni zeszło mi pół dnia :-) a co tam, podobno przez żołądek do serca więc niech ma.

W kwestii wstawania w nocy to ja tak zazwyczaj raz albo dwa razy. Generalnie sikam dużo więcej ale to też przez te tabletki na układ moczowy. Śmiać mi się chce bo niby kobieta w ciąży żadnych tabletek łykać nie może a ja łykam ich całą stertę. Przed ciążą ich tyle nie było :-D a tak tu witaminka, tu magnez, tu no-spa, do tego te na układ moczowy i jeszcze innych parę.

reklama
maqnio ja też w końcu dostałam antybiotyk, bo mi nie przechodziło:-( i faktycznie zadziałał, a co dostałaś? bo ja miałam Bioparox

Do góry