reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

corin przybij pione, ja cokolwiek widze tylko z lusterkiem. czasem sie zastanawiam czy wogóle jeszcze cos mam miedzy nogami, i czy przypadkiem nie zgłosić sie do programu" ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie.." :-)

reklama
Witajcie Lustrzyce:-)Ja na moment bo u nas weekend jest czasem bez kompa i spędzamy wtedy czas razem aktywnie i rodzinnie. Obiadek zjedzony a Pol ogląda skoki więc wpadam na moment żeby was przywitac i lece na ptasie mleczko waniliowe Milka. Polecam:-D
Miłej niedzieli dla wszystkich

no to se laski o sluzie i wargach sromowych pogadaly :-D no ale jak juz o tym gadka to ja roznie mam, tak samo jak Corin nie bardzo sobie miedzy nogi zaglam :-D tez nie uzywam wkladek bo nie nawidze wszelkiego rodzaju rzeczy, ktore sie przykleja do majtek, czuje sie jak w pampersie, wole juz 100 razy dziennie zmienic majtki niz cos tam wlozyc, ostatnio nawet mi sie w miare uspokoilo z moczeniem majtow ale pewnie znowu wroca ,,dobre dni,,. Lustrzanka dobra rzecz, ja sie tylko zastanawiam jak sie bede golic pozniej, chyba trzeba od tylu, od strony tylka bo od przodu nie da rady, czy jak? a ja jeszcze opatentuje inna metode podgladania i gwarantuje skutecznosc. Wziac aparat i zrobic zdjecie z dolu :-D nawet mozna z przyblizeniem na kompie obejrzec :-D no i jak? podoba sie pomysl? ^^

reklama
zastanawialam sie nad skutecznoscia kremow Vit, ale nie bardzo wierze w ich moc wypalania wlosow i tez nie wiem czy sa bezpieczne. Zazwyczaj jak czytalam opinie to niby zostaja jeszcze jakies wloski i trzeba je taak czy siak poprawic maszynka.
A coo sie bede, moj D mi bedzie golil :-D niech sie chop uczy ^^

Do góry