reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Słuchajcie tego mojego chłopa to tylko w ramki i na scianę... Chcialam dzis przygotować to ciasto na jutro, ale koszmarnie nie chciało mi sie iśc do sklepu. Cały ranek tłumaczyłam małżowi ze marzy o zakupach (wzorem majluj) i wkońcu wziął listę i polazł. Mial kupić 4 duże paczki herbatnikow leibnitz, mleko skondensowane i smietanę kremówke - 0,5l. Wrócił szczęśliwy z 4 paczkami herbatnikow bebe (pakowanych po 8 sztuk) i 0,5l śmietany 18%. Po czym otwarł piwo żeby nie musiał jechać znów. No i muszę teraz sama dymać do sklepu, bo przecież nie zrobię bitej smietany z 18% :wściekła/y:

reklama
em_ka Babiszonie Ty Drogi zamiast gadac wstawiaj foto brzunia to bedziemy podziwiac i porownywac:)
veronique ja mysle podobnie jak em_ka, ze to przez to, ze zwieksza sie przepływ krwi, ale jak cie to niepokoi, to jak bedziesz u ginka to zapytaj. Najwazniejsze, ze nie masz żadnych brzydko pachnących upławów:)
corin buhahaah no nie!siedze i pekam, tak sie usmialam, ze znowu zaatakował mnie paniczny kaszel. Nie pisz Brzucholcu takich rzeczy, bo się ze śmiechu posikam:-);-)fajny ten Twój małz:)

Ostatnia edycja:
COrin eee to standardowo :-D czyli mleko skondensowane zamienil na piwo :-D no faceci dzialaja na zasadzie:
,,jesli zalezy ci na konkretnych rzeczach nie wysylaj faceta do sklepu" :-D

maqnio nie chce nic mowic ale jakis czas temu wstawilam zdjatko ktore znalazlo sie jako ostatnie na stronie, pozniej wstawila Corin a mojego juz nikt nie zauwazyl
ale ja chcesz to moge wstawic aktualne ze wczoraj :-D

em_ka o kurka..faktycznie, dopiero teraz zobaczyłam Twoj brzunio...aż głupio ze nikt nie zauwazył. Obiecuje poprawę:) trzeba było wszczynac alarm:) zaraz bysmy oglądały:) a tak wogóle to jest śliczny, i jak patrze na ten na pierwszym zdjeciu na poczatku wątku to az trudno uwierzyc ze to ten sam:) ale mimo to wstawiaj z wczoraj:)
mmarta_only jak w razie jakies egzorcyzmy pomoga obiecuje - dam znac:)

sie usmialam jak nie wiem z tego, ze moj zostal taki sam, opuszczony, przez nikogo niezauwazony :-D bidok jeden :-D
ja juz zaczynam tworzyc sklejke brzuszkow, jak dojde do 40 tyg to wstawie ja do galerii :-D teraz nie chce bo zepsuje efekt koncowy ^^
no to jak tak, to zaraz wstawie nowy :-D roznica miedzy tamtym a tym jest 1,5 tyg ale widac jak sie wydluzyl troszke

Corin, hahaha dobre, ale jak mówi Emka to normalka u facetów. Przynajmniej u mojego. Albo kupiłby ak Twój 18%, albo wszystkie możliwe warianty procentowe. :-D

Emka, lecę na brzuszki obczaić Twoje pominięte zdjątko bo tak być nie może :szok::-D

Maqnio, kurcze kuruj sie! A probowalas robic parówki? (tzn. np jakis olejek eukaliptusowy dodac do wrzatku i nachylic sie nad tym z recznikiem i wdychac)? Mi to pomaga na kaszel i katar, fajnie sie oczyszczaja drogi oddechowe! o i gratki polmetka!!!!

Mailuj, ale z Ciebie imprezowiczka! I dobrze, trzeba korzystac poki mozemy! I fajnie tak czasem poobserwowac wstawione towarzystwo trzezwymi oczami...a malzowie jak sa podpici to chyba sie wszyscy robia tacy czuli do potegi, smieszne to!

Emka, a gdzie ten Twoj brzucho bo nie widze nigdzie foty?!

Corin, nie no, trzeba by chyba stworzyc osobny temat z zachowaniami i powiedzonkami naszych facetow, bo by sie mozna bylo smiac i smiac.
Moj dzis tez, pomogl mi rano troszke sprzatnac (zamiotl pod lozkiem!!), i za chwile dzwoni do kumpla i slysze: "Co tam u Ciebie, nooo, ja wlasnie mieszkanie posprzatalem, ufff, stary, ale niedzielka!" Hahaha, tak sie zaczelam smiac do siebie, podczas gdy ja odwalilam cala reszte...

Ale nic, dzis obiadek u tesciow i relaks- paella, czyli ryz z owocami morza i warzywami!

ale tak na prawde to wszystko wina Corin, ktora zablokowala mnie swoim zdjeciem :wściekła/y: :-D :-D :-D aty aty aty!!!!

hanami na 20 stronie na samym koncu a teraz wstawilam nowy

a co do paella to uwielbiam ale z kurczakiem, bo jak mi zaleci zapach owocow morza to na wymioty od razu, nie wiem czemu, jest to jedyny zapach ktorego zniesc nie moge

Ostatnia edycja:
hanami dzieki kochana, robie parówki z rumianku, soli i sody oczyszczonej - i pomaga na chwile, teraz smaruje sie amolem na pocenie, masc majerankowa pod nos, syrop z cebuli, czosnek, termoform pod kołderke i tak ledwo zipie. ponoc co nas neie zabije to nas wzmocni...damy jakos rade:)

reklama
Maqnio, biedulko, kurczę a byłaś u lekarza bo nie pamiętam :zawstydzona/y:? Może jakieś leki lepiej wziąć?

Hanami, oni wszyscy tacy sami :-D:-D:-D Mój kiedyś obiecał że wysprząta nasz pokój kiedy ja leżałam w łożku z mdłościami. Pozamiatał podłogę i usiadł na kanapie. Ja czekam i czekam aż zrobi resztę, a on nic. Pytam czemu tak siedzi, a on, że przecież właśnie skończył sprzątać to odpoczywa. Uśmiałam się bo na prawdę chłopak myślał, że to wszystko co trzeba zrobić.

Emka, a fotki robisz co tydzien do tej sklejki?

Do góry