reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

lil_maja ja mam wizyte umówioną dziś na godz. 13, wieczorem wpadne i napisze Wam co mi powiedział . TY też daj znać.

Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia kiedy lekarz najwcześniej jest w stanie zobaczyć pęcherzyk, jak z Błażejem byłam w ciąży to na pierwszej wizycie byłam w 5 tygodniu i widział.
Ale napisałam nie wiem czy zrozumiałyście coś :eek::eek:

reklama
Witajcie dziewczyny. Jakos źle dziś spałam obudziłam się o 2 i nie spałam do 4.Widzę, ze tu coraz ruchliwiej. Fajnie
lil,neska powpdzonka na wizycie
A jak tam u was objawy? Mi praktycznie dalej nic a nic i już sie tym denerwuję. W sumie dziś zaczynam 5 tc.

Hej Wisieńka, no ja też dziś nie spałam za dobrze, jakieś głupoty mi się śniły. Wogóle to jestem śpiochem, ale od kiedy wiem, że jestem w ciąży to budzę się o 6tej rano albo wcześniej, chyba z podekscytowania :)
Z objawów to brzuch mnie pobolewa trochę, no i piersi też. Co do nudności to sama nie wiem, trochę mnie kręci, ale staram się nie nakręcać, bo to nic miłego takie akcje - reakcje w brzuchu.
No i mierzę temp, cały czas wysoka, ok.<37, co jest super i wywołuje zawsze miły uśmiech:)

slimakowa ja się już zaczynam denerwować bo piersi mam takie jak zwykle, ani nie większe ani nie bolące a w poprzednich ciążach zawsze bolały. Tempka owszem wysoka. 37. Ja mysle, zew też pewnie z przejęia nie śpię. Mam nadzieje, ze tym razem u mnie będzie dobrze.

Wisieńka, przecież doskonale wiesz, że nie ma się czym martwić, jeszcze nie raz pożałujesz jak Cię zemdli. Moja koleżanka nie miała żadnych objawów do 3go miesiąca! - możesz sobie wyobrazić? zatem się nie martw, a tak w ogóle to kilka objawów by się przecież znalazło, np brak @, podwyższona temp, test... to one są najważniejsze! głowa do góry :)

dzieki slimakowa za wsparcie, Wiem oczywiście, ze tak sie zdarza. Wolalabym jednak miec standardowe żeby być spokojniejsza. No cóz jakos wytrzymam te 2 tyg do gina.A ty na kiedy masz orientacyjny termin? Bylas już u gina.

Byłam u gina, ale oczywiście jeszcze było za wcześnie, mam przyjść w przyszły piątek. A termin sobie sama wyznaczyłam :) i wychodzi mi około 9 lipca:) To moja pierwsza ciąża, więc trochę Ci zazdroszczę doświadczenia.
A w ogóle to sobie postanowiłam, że oprócz tego forum nie będę chodzić po necie i czytać o wszelkich możliwych komplikacjach w ciąży. Zdaję się na mojego gina i na miłe towarzystwo tu u nas na babyboom:) Razem to się fajnie przeżywa. My powiedzieliśmy na razie tylko moim i męża rodzicom, ale aż by się chciało wszystkim...

witajcie postanowilam zawitac tu tylko nie wiem czy nie za wczesnie bylam wczoraj u gin...stwierdzil wczesna ciaze lecz pecherzyka jeszcze nie widac mam jechac za dwa tyg witam sie z przyszlymi mamciami:)
chcialam zapytac czy wam tez tak sie zdarzylo??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anulka witaj ja też tak mam i czekam na kolejną wizytę i też się martwię.
kiedy masz wizyte??mi powiedzial ze do zaplodnienia moglo dojsc pozniej i dlatego jeszcze nie widac...ale jakas grubosc ze jest bardzo ladna i ze ladnie cialko zolte widac to dobrze bo ja chyba bylam jak na chaju jak wyszlam i normalnie pamietam co drugie jego slowo...
wolne masz czy do pracy biegniesz cos kiedys wspominalas o L4...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry