reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

anusia63 - Witaj !
GRATULUJE ! Oby wiecej takich wspaniałych wiadomosci ;)

Wisienka- Termin mam na 2 lipca (ale kalkulatory pokazują róznie w zależnosci od długosci cyklu a ostanio to róznie było u mnie)
W pracy u mnie stres na maxa firma pzrezywa kryzys finansowy i pieknie się zapowiada więc jeżeli będe mogła to zostane w domu.Z reszta teraz mam ważniejsze sprawy na głowie ....relaks i luuuuzik ;)
Gratuluje oby wszystko było po Waszej mysli będziecie mieć domek czy coś innego ?

lil_maja - O matko ! dobrze że tak się skonczyło ...
Taaaa ...będzie dobrze bo musi być ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Anusia, gratuluje bijącego serduszka! oj, strasznie Ci zazdroszczę - to pewnie jest nieziemskie uczucie!
Fajnie że jesteśmy wszystkie razem tu na forum, możemy przeżywać podobne rzeczy w tym samym czasie i super jest, że informacje o serduszkach będą się pojawiać jedna po drugiej! Tylko potrzeba trochę cierpliwości, a z tym wiadomo, nie jest łatwo... Ale dziewczyny, głowy do góry!

I mam pytanie, pijecie kawę? ba mam ochotę, że aż skręca, a piję inkę :)

Evinka ja wdług kalkulatorów i moich wyliczeń myslę, ze u mnie to 8 lipiec. I tak wychodzi z owu.U mnie w pracy tez stresowo i ciesze się, ze jestem na l4
Slimakowa ja jedna latte pije dziennie ale szczerze to jakos nawet mnie nie ciągnie ale wszędzie pisza , ze 2 filizanki dziennie sa bezpieczne

Hej,
No ja właśnie słyszałam, żeby na początku sobie odpuścić przede wszystkim mocną kawę, ale mój mąż ma teorię, że kawy lepiej nie pić przed upływem 12go tygodnia. No i tak też mu obiecałam, ale jest mi bardzo ciężko.
A Wisieńka, u mnie też termin oscyluje woków 9go lipca. Ale będzie się działo!!!

slimakowa- Normalnie piłam przynajmniej 2 filizanki dziennie teraz mnie jakoś odpycha za mocny zapach ale inka pychota ;)

Wisienka - Jak jest taka mozliwosc to czemu nie .....w domu najlepiej ;)

U mnie mąz oszalał na punkcie kolejnego bobasa ciagle słysze "odpoczywaj,nie dzwigaj,zjedz marchewkę " normalnie szook ;) ale to miłe jak ktoś o nas dba no nie ?Od razu samopoczucie lepsze że nie jest się samym ....

Ale mam huśtawkę...
Jak Evinka napisałaś o swoim mężu to sobie pomyślałam o tym, jak mój mąż wczoraj robił kurczaka (chyba pierwszy raz:) i warzywa na parze, to aż mi się łza zakręciła. Ale chcę Wam jeszcze napisać, że nie jest się samym również z tego względu, że mamy forum wspierająco-wzmacniające:) I aż mi się płakać chce... och, hormony...

ślimakowa no tak widze, ze hormony. Ja dzis stałam w wannie ściagałam skarpetki bo nad wanna jest suszarka i płakałam a po chwili stwierdziłam, będzie dobrze.... Tak jak mówiłam, fajnie nam sie watek rozkręca i zeby nas było jak najwięcej))) I nikt nie ubył
Evinka ja takie latte to owszem ale nie smakuje mi tak jak kiedys iiiiiiiiii przede wszystkim nie rano, wtedy mi sie zawsze chciało kawy a teraz banana jem i zielona pije.

Lil ja biore luteine dowcipna magnez i folik i kazal za dwa tyg 15go lub 18 wole pozniej zeby mogl mi juz cos powiedziec:)luteina tansza w sumie z apapem zaplacilam 12 zl:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry