reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Mnie do słodkiego jakos specjalnie nie ciagnie, ale jak napisałaś ze tak łychami... ze słoika... :-) To tez chce!!! :tak:W sumie moze nawet dobrze smakowałoby tez z kabanosami które właśnie wcinam.. :confused::-)

Dziękuję za skrót informacji i gratuluję dziewczyny :)

W czwartek idę do gina to powiem mu zeby znów poszukał dokładnie :-D Moze faktycznie siedzi tam jakiś ukryty samuraj ;-)

Co do jedzenia, to mnie ostatnio wzięło na chrzan. Wprawdzie łyżkami ze sloika go nie wyjadam :-D ale za to dokładam go do wszystkiego :-D (no prawie ;-) ) Nawet kupiłam buraczki - bede robiła buraki z chrzanem :-D

Dziś w sklepie były ptysie, wieeeelkie ptysie o średnicy 15 cm. Oparlam się i nie kupilam i teraz ciągle o nich myślę a smaka mam coraz większego....

Ostatnia edycja:
mailuj widze ,że masz za tydzien i 4 dni USG więc jest nadzieja;-) ja u Ciebie stawiam na chłopca :-p

U kateriny i Corin dziewczynke ;-) zaznaczam,że nigdy dobrze w nic nie trafiłam ani nic nie wygrałam hahaha .

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki ja tylko na chwilkę:-) znów naskrobałyście dużo:-) dziś i jutro mnie nie będzie raczej:-(mam gości na weekend:-) więc miłego weekendu życzę:-) u mnie dziś słonko grzeje:tak: super pogoda;-)

Hej Dziewczyny!!
No, ja juz wrocilam z cudnych wakacji....ahh, bosko bylo, sloneczko, ciepelko, poplywalam w oceanie i polazilam boso po piasku - uwielbiam! Do tego sie poobzeralam rybkami i lodami, i brzuch mi urosl jak nie wiem co!

No, moze po poludniu bede miala czas troszke nadrobic co tam u Was slychac, choc nie sadze zae dam rade wszystkiego przeczytac...
Jak na razie wyczytalam ze u Maqnio dzidzi plec zmenilo... wow!
Wieczorkiem moze wstawie jakas fotke!
Paaaaa!

corin a może ta cudowne rozmnożenie? Było jedno, a są dwa?!:-D
Uciekam, bo mój mały idzie spać. Do pózniej.
hanami tylko pozazdrościć udanych wakacji!!!

reklama
Margerita, no u mnie niby dziewczynka ma byc. Ale lekarz nie byl pewny, nie do konca widzial. Bardziej z tego co pamietam kierowal sie budowa kosci itd... Dowiem sie 3 marca na kolejnym, ale po sytuacji Maqnio i moim ostatnim śnie, w którym miałam chlopca ubranego w różowe... Kto to wie? :-D
Corin - właśnie sobie wyobrazilam smak nutelli z chrzanem.. Bleee... :szok::-D

Do góry