reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Pod koniec ciązy to ja tez miałam ....:-p zdziwiło mnie ze juz teraz moze małe czkać odczuwam to jako telikatne pukanie raz słabsze raz mocniejsze . Kurde przeżyłam juz 2 ciąze a nic nie pamiętam:errr:

Balkan , on mnie nawet nie pytał ten poprzedni lekarz...Sama mu nadawałam na ten temat... Ale teraz 8 marca mam wizyte u tego nowego z tego co słyszałam to jest świetny i bardzo dokładny...

Dodi , kakao o tak:-)pychotka:-) ja właśnie jem płatki czekoladowe z mlekiem:-) i mam z tego kakao;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwonus ja mam po hiszpansku to zupelnie inne oznaczenia wychodza, dlatego tak ciezko mi odczytywac wyniki bo ja przeziernosc mam jako SN oznaczona a dodi pisze ze NT :-D

kurcze mojemu D swierszcze przeszkadzaja jak sobie cwierkaja cichutko w nocy i musialam je na balkon wystawic i sie zahibernowaly i jak je wstawilam do pokoju rano to sie odhibernowaly :-D ale smieszne xD chcialabym tak umiec, dokladnie jak wiewiorki :-D

Ostatnia edycja:
Veronique tak USG było w porządku - kość nosowa, przezierność karkowa, przepływy ok ale PAPA wyszedł w jednym z tych markerów wysoki i dlatego zaproponowali zrobienie amnio.
A PAPA miałam robione ze wzgl na wiek. Będę rodzić po 35 r.ż

Wydrusia, pytał, nie pytał, ale wiedział, bo Ty mu powiedziałaś..... więc na pewno wziął pod uwagę.....

a teraz będziesz miała potwierdzenie.... swoją drogą na mam połównoke 8 marca.... :) ale i tak nie wytrzymam i chyba zaraz się zapiszę na USG, żeby podejrzeć, co tam się wewnątrz mnie dzieje - no i się uspokoić....

szukając inspiracji dziś postanowiłam zrobić pizze, a na weekend Kotlet de volaille wg poniższego przepisu:
KURCZAK - Kotlet de volaille - Przepis

mało dietetyczne, ale chyba bardziej niż zapiekanka z łososia z kartoflami, która była druga opcją:
Zapiekanka z łososiem i brokułami - Przepis
no i pory i kapary są, to od razu mnie rozedmie....

reklama
dodi najbardziej mi sie chce smiac jak mnie lekarze pytaja o przebyte choroby a ja nie jestem jakims specem od hiszpanskiego zeby kazda chorobe umiec nazwac i zawsze obchodze to na okolo i na okolo i tlumacze ze czerwone kropki a czerwone kropki to moze byc odra ospa lub rozyczka :-D i smiechu warte. Teraz mam juz liste przygotowana i z niej korzystam jak potrzebuje xD

Do góry