reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Pod koniec ciązy to ja tez miałam ....:-p zdziwiło mnie ze juz teraz moze małe czkać odczuwam to jako telikatne pukanie raz słabsze raz mocniejsze . Kurde przeżyłam juz 2 ciąze a nic nie pamiętam:errr:

Balkan , on mnie nawet nie pytał ten poprzedni lekarz...Sama mu nadawałam na ten temat... Ale teraz 8 marca mam wizyte u tego nowego z tego co słyszałam to jest świetny i bardzo dokładny...

Dodi , kakao o tak:-)pychotka:-) ja właśnie jem płatki czekoladowe z mlekiem:-) i mam z tego kakao;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwonus ja mam po hiszpansku to zupelnie inne oznaczenia wychodza, dlatego tak ciezko mi odczytywac wyniki bo ja przeziernosc mam jako SN oznaczona a dodi pisze ze NT :-D

kurcze mojemu D swierszcze przeszkadzaja jak sobie cwierkaja cichutko w nocy i musialam je na balkon wystawic i sie zahibernowaly i jak je wstawilam do pokoju rano to sie odhibernowaly :-D ale smieszne xD chcialabym tak umiec, dokladnie jak wiewiorki :-D

Ostatnia edycja:
Veronique tak USG było w porządku - kość nosowa, przezierność karkowa, przepływy ok ale PAPA wyszedł w jednym z tych markerów wysoki i dlatego zaproponowali zrobienie amnio.
A PAPA miałam robione ze wzgl na wiek. Będę rodzić po 35 r.ż

Wydrusia, pytał, nie pytał, ale wiedział, bo Ty mu powiedziałaś..... więc na pewno wziął pod uwagę.....

a teraz będziesz miała potwierdzenie.... swoją drogą na mam połównoke 8 marca.... :) ale i tak nie wytrzymam i chyba zaraz się zapiszę na USG, żeby podejrzeć, co tam się wewnątrz mnie dzieje - no i się uspokoić....

szukając inspiracji dziś postanowiłam zrobić pizze, a na weekend Kotlet de volaille wg poniższego przepisu:
KURCZAK - Kotlet de volaille - Przepis

mało dietetyczne, ale chyba bardziej niż zapiekanka z łososia z kartoflami, która była druga opcją:
Zapiekanka z łososiem i brokułami - Przepis
no i pory i kapary są, to od razu mnie rozedmie....

reklama
dodi najbardziej mi sie chce smiac jak mnie lekarze pytaja o przebyte choroby a ja nie jestem jakims specem od hiszpanskiego zeby kazda chorobe umiec nazwac i zawsze obchodze to na okolo i na okolo i tlumacze ze czerwone kropki a czerwone kropki to moze byc odra ospa lub rozyczka :-D i smiechu warte. Teraz mam juz liste przygotowana i z niej korzystam jak potrzebuje xD

Do góry