reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ihihih Maqnio na zdrówko "Pyszny nie ??? " :p
Ajj to terazsie troche zmartwilam na ostatnim Usg Pani doktor widziala no jak zwykle serduszko iiiiiii zołądeczek :) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze a teraz takie pukanko mam delikatne jakby gazy od srodka :| babelki pekaly

reklama
tez dzis wypilam kefirek, chcialo mi sie bardzo i trafilam na taki dobry, szczypiący w jezyk ;-)

veronique, nic zlego sie nie stanie, ale to najlepszy czas na pomiary maluszka i na zbadanie organów wewnetrznych, bo teraz maluszek ma cienka skórę, a później maleństwo zaczyna obrastać tluszczykiem ;-)

Uhmmmm to moze dlatego steraz doktor mi nie chce zrobic USG chociaz dziwne bo to 19 tydzien :/ bedzie ... mam nadzieje ze wszystko beddzie dobrze ...
Moge poczestowac smazona kielbaska z cebulka ziemniaczki mizeria :)

Niczko wszystko będzie dobrze, ale troche dziwne ze ginek nie che teraz robic usg, ale na pewno na nastepnej wizycie bedzie ci je robił, pewnie ok22-24 tygodnia, moze ma jakies swoje zasady, z drugiej strony moze nie chce robic teraz bo wie, ze i tak dzidziol jest za mlody i nie chce niepotrzebnie cie badac a ok 22-24 tygodnia, bedzie juz pewny, ze wszystko pieknie poprzez usg zobaczy:)
a syropek..hm..pije za zdowie:) mnie też babeli pekaja, tak jakby ktos nurkował :)
mizeria???? juz lecę!!!!
corin wyglada przepieknie, pisze sie na całośc, tylkoza kurczaczka podziekuję, resztę wcinam przez kable:)

maqnio masz rację z tym zamartwianiem,myślę,że każda z nas tak ma :baffled: radość z każdego kopniaczka, z bicia serca dzidzi z tego ,że rośnie i nasze brzuszki to odzwierciedlają ...ale obawa czy aby napewno wszystko dobrze no silniejsze to od nas i nie zmienimy tego...teraz mam nerwa czy powie,że wszystko ok itd.. no ale najważniejsze myśleć pozytywnie ;-) Corin wygląda serio przepysznie :-D Veronique mizeria to ja sie piszę !! :-D Z chęcią poprawie po obiedzie hahaha

elleth kuruj sie kochana, ja tez od dzis pije *spam* i staram sie ratowac resztki mojego zdrowia:)
corin jak sie zładujemy do ciebie na zarełko to na pewno na dwa dni nie zostanie:)

maqnio dzięki kochana udało się, zawsze można na Ciebie liczyc:tak::-) Ja mam dzis na obiadek gołąbki zawijane w włoską kapustę ziemniaczki z koperkiem do tego kompocik z własnych wisieniek:-D Zapraszam okoloce Płocka;-)

reklama
Do góry