reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
witajcie
a w Lublinie wiosna słonko od 7 juz nam swiecie ze 2 stopnie na minusie bez wiatru dosłownie bosko, okno z rana umyłam od sypialni bo od drogi sie strasznie brudzi, mala odwiozłam do przedszkola
o jakim mleczku mowicie bo nie czytalam dzisiejszych postów
a wiecie na co mam smaka w koncu cos mi smakuje, zrobilam sobie taki od mamy wiejski ser z mleka krowiego ze szczypiorkiem i juz wciagnelam ze 3 kanapki i jeszcze zaraz lece doknczyc

Jestem z powrotem! Już po wizycie.. Z dzidzią wszystko dobrze, waży szcunkowo 327g, i jak na razie jest położona pośladkowo, ale to jeszcze ma czas żeby dyńką w dół sie wywrócić i teraz to nie ma znaczenia.. leżało (leżała) tak, że lekarz nie mógł nawet zobaczyć co tam ma między nogami..więc muszę czekać jeszcze 3 tyg na 100% potwierdzenie, że to dziewczynka..
No trudno, najważniejsze, że wszystko jest dobrze :-)

Zdjęć nie dostałam..

dodi..bardzo się ciesze ze a bąblem wszystko dobrze:) między nami jest jeden dzien różnicy, ale widze ze wage bąble mają podobne, no chyba ze moje od zeszłego piatku przytyło, jutro sie dowiem:)

No moje w zeszły piątek ważyło podobno 260g więc się zdziwiłam, że tak urosło..więc twoje na pewno juz też przerosło moje! rosną jak na drożdzach, tak mamusie dbają o swoje dzieciaczki to nie ma się co dziwić!

A juz myślalam, że sie dowiem na 100% i zaraz po lekarzu wyskocze kupić jakieś fajne ciuszki dla dzidzi:)

reklama
Tak własnie stwierdzam, że jedyne co mi przeszkadza w byciu w ciązy...to brak cierpliwości. Człowiek zyje od wizyty do wizyty i czas sie okropnie dłuży. ja to bym chciała miec takie usg w domu..sama bym sobie robiła (jakby mnie ktos przeszkolił):) co my mozemy..czekać kurka...czekać:)

Do góry