reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Tak Pippi, to juz połówkowe, w sumie moje już drugie hehe, ale tego to nigdy za wiele:)

Maqnio, juz zaakceptowałam:) dzięki, ślicznie wyglądasz:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja chyba w następnym tygodniu się umówię na wizytę. A jutro w pracy zrobię sobie badania (morfologia, badanie ogólne moczu, odczyn Coombsa, p/ciała na różyczkę IgG oraz jeszcze raz toxoplazmozę).
U mnie też pogoda piękna i zaraz z córeczką wybieram się na spacer. Słońce świeci, aż żal siedzieć w domku.

no tak..jestem zazdrosna! o pogode i o to, że poszły wszystkie na spacerki!!:-)a ja ledwo zyję, i gdzie tu sprawiedliwość?!:)
a tak na powaznie to chodzcie chodzcie i dotleniajcie siebie i brzdące:)
dodi: dziekuje, z Ciebie to niezły lachonek! cudnie:)
margeritka super masz psiórka! uszy wymiatają:)

Ostatnia edycja:
Maqnio oby szybciej do wiosny. Ponoć w tym roku ma szybko do nas przyjść. Mam nadzieję że to prawda. Ja wiosna i latem to po 5-6 godzin na podwórku. Przychodzimy do domu tylko na karmienie i krótki odpoczynek. A każdej z nas przed porodem przyda się więcej ruchu, aby szybciej wrócić do formy. A teraz już uciekamy na spacer.

reklama
corin..uuu..to lepiej faktycznie reni nie bierz, spróbuj migdałów, mimo szczerych checi - wiecej sposobów nie znam:(
elżbieta oj oby ta wiosna szybko przyszła:)bo zima mi nie słuzy, a tak...słonko.zielone listki eh..juz czekam:)

Do góry