reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Tak Pippi, to juz połówkowe, w sumie moje już drugie hehe, ale tego to nigdy za wiele:)

Maqnio, juz zaakceptowałam:) dzięki, ślicznie wyglądasz:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja chyba w następnym tygodniu się umówię na wizytę. A jutro w pracy zrobię sobie badania (morfologia, badanie ogólne moczu, odczyn Coombsa, p/ciała na różyczkę IgG oraz jeszcze raz toxoplazmozę).
U mnie też pogoda piękna i zaraz z córeczką wybieram się na spacer. Słońce świeci, aż żal siedzieć w domku.

no tak..jestem zazdrosna! o pogode i o to, że poszły wszystkie na spacerki!!:-)a ja ledwo zyję, i gdzie tu sprawiedliwość?!:)
a tak na powaznie to chodzcie chodzcie i dotleniajcie siebie i brzdące:)
dodi: dziekuje, z Ciebie to niezły lachonek! cudnie:)
margeritka super masz psiórka! uszy wymiatają:)

Ostatnia edycja:
Maqnio oby szybciej do wiosny. Ponoć w tym roku ma szybko do nas przyjść. Mam nadzieję że to prawda. Ja wiosna i latem to po 5-6 godzin na podwórku. Przychodzimy do domu tylko na karmienie i krótki odpoczynek. A każdej z nas przed porodem przyda się więcej ruchu, aby szybciej wrócić do formy. A teraz już uciekamy na spacer.

reklama
corin..uuu..to lepiej faktycznie reni nie bierz, spróbuj migdałów, mimo szczerych checi - wiecej sposobów nie znam:(
elżbieta oj oby ta wiosna szybko przyszła:)bo zima mi nie słuzy, a tak...słonko.zielone listki eh..juz czekam:)

Do góry