reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin w aptece mozna kupic ponoc takie specjalne mleczko :| do picia na zgage GELATUM Aluminii phosphorici mleczko 250g naprawde dobre okolo 8 zl i mozna brac w ciazy . A mi sie tak chce spac ... ze chyba zasne na siedząco :| nie wiem czy dzisiaj taka aura czy cos :/

reklama
no niestety Corin poleciłabym ci też reni, ale jak tak piszesz to lepiej nie-musisz się lekarza podpytać- z tego co wiem lepiej nie jeść na tłusto i na ostro-mnie zawsze paliło bo różnych eksperymentach ciążowo-jedzeniowych;-)

veronigue-ja też śpie na siedząco i główka coś szwankuje- czyli to wina aury-gdzież tam naszych ciąż:-)

Ostatnia edycja:
A podobno drugi trymestr to tyllllllllllleeee energii sie ma ze "gory mozna przenosic " a cos mi glowa sie kiwa i kiwa z lewej na prawa z prawej na lewa ale jak poloze sie to wstane o 15 takze pomecze sie troszeczke ja ostatnio nie moge sie opedzic od kawy zbozowej :| z mleczkiem mrrrrrr

Corin- rad odnośnie ciąży to się jeszcze pewnie nasłuchamy-a tak mi mówił mój lekarz
i nie strasz kobieto tą zimą- ja właśnie obserwuje na allegro kurteczke na wiosne dla syna;)

A Corin teraz to dowaliłaś ja tutaj jak Kocur na kazdy promien slonca sie wystawiam a tutaj MASZ babo Placek !!!! Nie mow nic o mrozie ... no ale z drugiej strony co tutaj sie oszukiwać ....
Corin to meleczko to jeszcze kiedys moja mama jak byla w ciazy ze mna to piła mowi ze BOMBA ! :>
Paulinko tak PATRZE ii patrze i nie moge dopatrzec co Ty masz tam na tym avatarze ... jakas mysza i kocur ? hahh i kawał sera ?

ZIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwww ... ja chyba sobie pójdę ... booo podpieram sie reka jedna druga i jedna i druga i niccc . A wlasnie myslalyscie cos o Walentynkach ? Bo jak slysze o nich to mnie w pupie strzyka Wrrrr... zawsze cos

reklama
Do góry