reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Corin w aptece mozna kupic ponoc takie specjalne mleczko :| do picia na zgage GELATUM Aluminii phosphorici mleczko 250g naprawde dobre okolo 8 zl i mozna brac w ciazy . A mi sie tak chce spac ... ze chyba zasne na siedząco :| nie wiem czy dzisiaj taka aura czy cos :/

reklama
no niestety Corin poleciłabym ci też reni, ale jak tak piszesz to lepiej nie-musisz się lekarza podpytać- z tego co wiem lepiej nie jeść na tłusto i na ostro-mnie zawsze paliło bo różnych eksperymentach ciążowo-jedzeniowych;-)

veronigue-ja też śpie na siedząco i główka coś szwankuje- czyli to wina aury-gdzież tam naszych ciąż:-)

Ostatnia edycja:
A podobno drugi trymestr to tyllllllllllleeee energii sie ma ze "gory mozna przenosic " a cos mi glowa sie kiwa i kiwa z lewej na prawa z prawej na lewa ale jak poloze sie to wstane o 15 takze pomecze sie troszeczke ja ostatnio nie moge sie opedzic od kawy zbozowej :| z mleczkiem mrrrrrr

Corin- rad odnośnie ciąży to się jeszcze pewnie nasłuchamy-a tak mi mówił mój lekarz
i nie strasz kobieto tą zimą- ja właśnie obserwuje na allegro kurteczke na wiosne dla syna;)

A Corin teraz to dowaliłaś ja tutaj jak Kocur na kazdy promien slonca sie wystawiam a tutaj MASZ babo Placek !!!! Nie mow nic o mrozie ... no ale z drugiej strony co tutaj sie oszukiwać ....
Corin to meleczko to jeszcze kiedys moja mama jak byla w ciazy ze mna to piła mowi ze BOMBA ! :>
Paulinko tak PATRZE ii patrze i nie moge dopatrzec co Ty masz tam na tym avatarze ... jakas mysza i kocur ? hahh i kawał sera ?

ZIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwww ... ja chyba sobie pójdę ... booo podpieram sie reka jedna druga i jedna i druga i niccc . A wlasnie myslalyscie cos o Walentynkach ? Bo jak slysze o nich to mnie w pupie strzyka Wrrrr... zawsze cos

reklama
Do góry