reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Pippi pewnie masz taki twardy brzuszek, bo jesteś szczupła i poprostu nie masz tyle miękkiego tluszczyku hehe.. Niektórym rośnie od razu twardy brzusio:):)

Moj to jeszcze miękki jest:):)

reklama
Hej Lipcóweczki!:-) Ja już na nogach:tak: właśnie wybieram się z przyjaciółką i jej maludą na mały spacerek:-) jest tak piękna pogoda że szkoda be było jej nie wykorzystać:-) Słoneczko świeci aż chce się żyć:-) Maqnio , hej Rybcia:-p już 2 dni nie plamię i jestem happy:tak: Pozdrawiam Was Kochane;-)

dodi_misia Ty daj znać jak od lekarza wrócisz co i jak ;-) tak patrze na Twój suwaczek i widzę,że już prawie połowa za Tobą ,ale zleciało ....

veronique dzieki kochana, sprobuje, mam jeszcze tantum verde, ale mi sie konczy, potem kupiec ten homeogene:)
ja mam tłuszczyk, ale od razu jak mnie wybrzuszło, to brzucho był taki spreżysty. myslalam,ze na poczatku bedzie własnie taki bardziej tłuszczykowy ( z racji moich zapasów), ale od poczatku był twrady.
wydrusia super super super!!! bardzo sie ciesze!!! idz, dotelniaj siebie i synusia:)

Orchidea, pewnie, że wam napiszę..nie śmiała bym w ogóle tego nie zrobić:):) :-)

Dobra czas ruszyć sie z łóżka i zacząć się "robić".. Przypomnialo mi się jak moja Michasia czekała, aż ja i moja siostra skończymy się malować, bo miałysmy gdzieś wyjść, no i mała nie mogła się doczekać już i co chwilkę przychodziła sprawdzać czy już gotowe jesteśmy.. i w końcu przychodzi do tej łazienki wkurzona i mówi...Już się wypindrowałyscie?? bo ja już jestem "zrobiona" ale tylko usta i paznokcie, bo dziś idę BEZ OCZU!! haha

Teraz nie pamiętam czy już to opowiadałam :-p

super wydrussia że u ciebie już wszystko dobrze:-) i tak trzymaj;-)
no właśnie taki sprężysty mam - to mnie trochę uspokoiłyście ufff dzięki
faktycznie nie miałam wcześniej na brzuchu tłuszczu i mało przytyłam, może to dlatego

dodi, orchidea to wy obie dziś macie wizytę, tak? to już będą połówkowe?

reklama
Hahahaha dobra jest,:-D ja też muszę się zrobić hahaha.Kurcze jak ja bez Was tydzień wytrzymam?? Będę zaglądała chociaż poczytać ,bo nie nadrobię po tygodniu tych postów :-D Pippi no ja jeszcze nie połówkowe następne mam mieć połówkowe

Ostatnia edycja:
Do góry