reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Pippi pewnie masz taki twardy brzuszek, bo jesteś szczupła i poprostu nie masz tyle miękkiego tluszczyku hehe.. Niektórym rośnie od razu twardy brzusio:):)

Moj to jeszcze miękki jest:):)

reklama
Hej Lipcóweczki!:-) Ja już na nogach:tak: właśnie wybieram się z przyjaciółką i jej maludą na mały spacerek:-) jest tak piękna pogoda że szkoda be było jej nie wykorzystać:-) Słoneczko świeci aż chce się żyć:-) Maqnio , hej Rybcia:-p już 2 dni nie plamię i jestem happy:tak: Pozdrawiam Was Kochane;-)

dodi_misia Ty daj znać jak od lekarza wrócisz co i jak ;-) tak patrze na Twój suwaczek i widzę,że już prawie połowa za Tobą ,ale zleciało ....

veronique dzieki kochana, sprobuje, mam jeszcze tantum verde, ale mi sie konczy, potem kupiec ten homeogene:)
ja mam tłuszczyk, ale od razu jak mnie wybrzuszło, to brzucho był taki spreżysty. myslalam,ze na poczatku bedzie własnie taki bardziej tłuszczykowy ( z racji moich zapasów), ale od poczatku był twrady.
wydrusia super super super!!! bardzo sie ciesze!!! idz, dotelniaj siebie i synusia:)

Orchidea, pewnie, że wam napiszę..nie śmiała bym w ogóle tego nie zrobić:):) :-)

Dobra czas ruszyć sie z łóżka i zacząć się "robić".. Przypomnialo mi się jak moja Michasia czekała, aż ja i moja siostra skończymy się malować, bo miałysmy gdzieś wyjść, no i mała nie mogła się doczekać już i co chwilkę przychodziła sprawdzać czy już gotowe jesteśmy.. i w końcu przychodzi do tej łazienki wkurzona i mówi...Już się wypindrowałyscie?? bo ja już jestem "zrobiona" ale tylko usta i paznokcie, bo dziś idę BEZ OCZU!! haha

Teraz nie pamiętam czy już to opowiadałam :-p

super wydrussia że u ciebie już wszystko dobrze:-) i tak trzymaj;-)
no właśnie taki sprężysty mam - to mnie trochę uspokoiłyście ufff dzięki
faktycznie nie miałam wcześniej na brzuchu tłuszczu i mało przytyłam, może to dlatego

dodi, orchidea to wy obie dziś macie wizytę, tak? to już będą połówkowe?

reklama
Hahahaha dobra jest,:-D ja też muszę się zrobić hahaha.Kurcze jak ja bez Was tydzień wytrzymam?? Będę zaglądała chociaż poczytać ,bo nie nadrobię po tygodniu tych postów :-D Pippi no ja jeszcze nie połówkowe następne mam mieć połówkowe

Ostatnia edycja:
Do góry