reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

hahahahaha, dobre :-D
Moje dzieciaki wróciły ze szkoły i dopadly książkę. Czytają, oglądaja obrazki i zaśmiewają się w głos.
Aga spytała, a w ktorym jesteś teraz tygodniu? Mówie jej że jutro zacznie się 17, otwarli na tej stronie i zaśmiewaja się że mam teraz imponujacy biust :-D Moje dwa swiry...

reklama
wróciłam z zakupów i umyłam samochód korzystając z dodatniej temperatury (w myjni umyłam :-)) - zaraz się zabieram do tego kurczaka w pomidorach.....

wczoraj dostałam od Mamy statoskop, ale coś się dosłuchac nie mogę, więc temat zarzuciłam do pojawienia się kolejnych ruchów - na razie dziecko leniu****e - ja leniu****ę, to i ono się nie nadwyręża.... ;-)

po edycji - nie wiedziałam, że leń to niecenzuralne słowo..... ;-)

Balkan polóż się na lewym boku i przyłóż po tej stronie stetoskop, musisz wybadać punkt w którym znajduję się dzidziuś, bo jeszcze się chowa. Najlepiej jak z 20 min wcześniej zjesz trochę czekolady:tak: Ja też mam to urządzenie i narazie się sprawdza z każdym dniem będzie coraz lepiej ;-)
katerina nie martw się wszystko będzie dobrze, bo to szkodzi dzidzi. Zajmij się czymś i staraj się nie myśleć wiem, że to trudne ale zrób to dla swojej dziewczynki:tak:

Ależ mi dzisiaj zeszło. Bylismy z Mackiem u lekarza i okazało się, ze ma zapalenie oskrzeli. Oczywiście antybiotyk i łózko. Ja chrypię i głowa mi peka. Oj zima, zima.
Nie miałam czasu dzisiaj nawet zajrzeć.Jutro ma gości z mojej kotliny. Nie wiem co przygotować. Wpadają tylko na kawkę bo sa we wro u lekarza. Ale przeciez po podrózy będa głodni.
Ja objadam się pączkami i piję kawę. Bardzo zdrowo jak na cięzarna. Mam ciągle jakąś dolinę.
balkan ja tez mam stetoskop i nic nie słyszę.
No i tyle doczytałam. Sorki, ze tylko ostatnia strona ale samopoczucie nieciekawe

witam
ja ostatnio ostro za wyszywanie sie wzielam i tak mie to wciagnelo ze nie zajrzalam do Was, teraz troche nadrabiam
Corin co to za ksiazka, boki zrywac, podaj tytul to tez sobie kupie:-)

reklama
dziewczyny... moglybyscie zwazyc ta ksiazke i powiedziec mi ile mniej wiecej wazy? bo chcialabym sobie zamowic dwie: ciezarowka przez 9 miesiecy i dzieciozmagania tylko ze kak mi wysylka wyjdzie wiecej niz dwie ksiazki to bede musiala inaczej kombinowac...

Do góry