reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hahahahaha, dobre :-D
Moje dzieciaki wróciły ze szkoły i dopadly książkę. Czytają, oglądaja obrazki i zaśmiewają się w głos.
Aga spytała, a w ktorym jesteś teraz tygodniu? Mówie jej że jutro zacznie się 17, otwarli na tej stronie i zaśmiewaja się że mam teraz imponujacy biust :-D Moje dwa swiry...

reklama
wróciłam z zakupów i umyłam samochód korzystając z dodatniej temperatury (w myjni umyłam :-)) - zaraz się zabieram do tego kurczaka w pomidorach.....

wczoraj dostałam od Mamy statoskop, ale coś się dosłuchac nie mogę, więc temat zarzuciłam do pojawienia się kolejnych ruchów - na razie dziecko leniu****e - ja leniu****ę, to i ono się nie nadwyręża.... ;-)

po edycji - nie wiedziałam, że leń to niecenzuralne słowo..... ;-)

Balkan polóż się na lewym boku i przyłóż po tej stronie stetoskop, musisz wybadać punkt w którym znajduję się dzidziuś, bo jeszcze się chowa. Najlepiej jak z 20 min wcześniej zjesz trochę czekolady:tak: Ja też mam to urządzenie i narazie się sprawdza z każdym dniem będzie coraz lepiej ;-)
katerina nie martw się wszystko będzie dobrze, bo to szkodzi dzidzi. Zajmij się czymś i staraj się nie myśleć wiem, że to trudne ale zrób to dla swojej dziewczynki:tak:

Ależ mi dzisiaj zeszło. Bylismy z Mackiem u lekarza i okazało się, ze ma zapalenie oskrzeli. Oczywiście antybiotyk i łózko. Ja chrypię i głowa mi peka. Oj zima, zima.
Nie miałam czasu dzisiaj nawet zajrzeć.Jutro ma gości z mojej kotliny. Nie wiem co przygotować. Wpadają tylko na kawkę bo sa we wro u lekarza. Ale przeciez po podrózy będa głodni.
Ja objadam się pączkami i piję kawę. Bardzo zdrowo jak na cięzarna. Mam ciągle jakąś dolinę.
balkan ja tez mam stetoskop i nic nie słyszę.
No i tyle doczytałam. Sorki, ze tylko ostatnia strona ale samopoczucie nieciekawe

witam
ja ostatnio ostro za wyszywanie sie wzielam i tak mie to wciagnelo ze nie zajrzalam do Was, teraz troche nadrabiam
Corin co to za ksiazka, boki zrywac, podaj tytul to tez sobie kupie:-)

reklama
dziewczyny... moglybyscie zwazyc ta ksiazke i powiedziec mi ile mniej wiecej wazy? bo chcialabym sobie zamowic dwie: ciezarowka przez 9 miesiecy i dzieciozmagania tylko ze kak mi wysylka wyjdzie wiecej niz dwie ksiazki to bede musiala inaczej kombinowac...

Do góry