reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

jasne ze jest taka mozliwosc (tak mi mama wysylala paczki z jedzonkiem) i na pewno taniej wyjdzie tylko znowu ta mama, nie wiem czy bedzie miala czas zostawic paczke, umawianie sie z przewoznikiem ,a roznica moze byc ok 25 zl, takze wiesz.. poswiece swoje E i bez zawracania czterech liter sie obejdzie :-D

Corin juz mu wyslalam wiadomosci, zobaczymy co powie. Taka mi ochote narobilyscie ta ksiazka ze juz mnie skreca zeby ja kupic :-D przynajmniej pieniadze wydane na cos pozytecznego :-D

Patrycjaa jak cie co dzien zalewa to kup sobie koniecznie wkladki laktacyjne, wlozysz sobie jakis top i zamontujesz wkladki i przynajmniej sucho bedzie. Ale smiesznie ze juz ci sie siara leje, chociaz rozni sa ludzie.. :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No rozumiem em_ka jakbym mieszkała w wiekszym mieście to bym Ci wysłała a tak busy mam z Katowic i przyznam sie,że mam lenia żeby autobusem sie tam telepać :zawstydzona/y: Patrycjaa mi tam nic nie leci :-D moje piersi dopiero kształtów nabierają,bo ja malutkie miałam :-D :zawstydzona/y:

Orchidea to mi mama spokonie by mogla z Tychow wyslac, z tym ze tak jak mowie, ze trzeba sie z nimi na konkretna godzine umowic i byc na czas bo jak nie to oni czekac nie beda itd ... a moja mama pracujaca i tez nie zawsze pasuje, a nie chce jej znowu mowic zeby jechala w sobote to zawiezc. Niech sobie kobieta odpocznie.
Z piesiami masz tak jak ja, tez malutkie mialam a teraz mi sie powoli wylewaja. Tak fajnie sie czuje, moglyby byc juz na zawsze w takim rozmiarze :-D

em_ka z drugiej strony moze warto mamie głowe pozawracac, bo najszybciej by było gdyby ci w ksiegarni kupiła, zapakowała i poczta wysłala a jak bedziesz w polsce zawsze mozesz jej oddac w złotówkach:)
patrycja..mnie tez nic sie z piersi nie leje..:( ale wkładki laktacyjne to dobry pomysł:)

maqnio w sumie ty kobito to masz racje :-D przeciez tyle samo mi wyjdzie jak wysle mamie w E na jej konto i ona mi to przesle poczta. No i szybciej zdecydowanie!!! :-D zadzwonie do niej dzisiaj ^^

Kupiłam sobie już wkładki ale przez dzień nic się nie wylewa, tylko jak już położę się do łóżka, myślicie, że to za wcześnie? Corin to jest właśnie taki żółty kolor. W przyszłym tyg idę do gina to go zaytam czy to normalne bo sama już nie wiem co mam myśleć.
Odebrałam dzisiaj wyniki tego badania AFP i ani nie jest poniżej normy ani powyżej więc się uspokoiłam ale norma jest od 17 do 72 a ja mam 49 i z drugiej strony dlaczego nie jest niższe tylko tak podchodzi pod wyższą normę? nieczytam neta bo zaś się naczytam i będę się martwić.

Patrycjaa zazwyczaj ta siara sie pojawia pod koniec ciazy ale znam osoby ktore w 4 miesiacu mialy minimalne plamienia, takze mysle ze jak najbardziej w porzadku, To zalezy od czlowieka, tak samo jak z brzyszkami. Jedni maja juz wielkie w 4 miesiacu a innym wybija dopiero w szostym. Taka natura.

maqniio ja te dwie ksiazki ogladalam jak bylam w pl, ale wtedy nie wiedzialam ze sa takie swietne i stwierdzilam ze nie bede ich tachac do hiszpanii no i popatrz, teraz sie musze meczyc z przesylkami bo mi sie ich zachcialo po przeczytaniu komentarzy :-D

patrycja ja mysle ze powinnas sie cieszyc ze jest w normie i nie zawracaj sobie glowy kochana tym ze podchodzi pod wyzsza norme. a poza tym daleko jeszcze aby było powyzej 72, wiec spokojnie:-) em_ka ma racje..jednym brzuszki wyskakuja w 3 miesiacu (patrz:ja) :)a innym w 6:)
em_ka na bank nie bedziesz zalować!! juz to widze...załoze sie ze będziesz sikac ze smiechu...ja ryczałam pod stołem:):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi:-) można na Was zawsze liczyć:-) macie rację, nie nalezy się przejmować bo wszystko jest w normie:-)

Co do książki to właśnie ją odczaiłam na allegro i jutro zamawiam!!!!!!!!!! mam Wasze recenzję więc bez wahania zamawiam:-D

Do góry