reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

jasne ze jest taka mozliwosc (tak mi mama wysylala paczki z jedzonkiem) i na pewno taniej wyjdzie tylko znowu ta mama, nie wiem czy bedzie miala czas zostawic paczke, umawianie sie z przewoznikiem ,a roznica moze byc ok 25 zl, takze wiesz.. poswiece swoje E i bez zawracania czterech liter sie obejdzie :-D

Corin juz mu wyslalam wiadomosci, zobaczymy co powie. Taka mi ochote narobilyscie ta ksiazka ze juz mnie skreca zeby ja kupic :-D przynajmniej pieniadze wydane na cos pozytecznego :-D

Patrycjaa jak cie co dzien zalewa to kup sobie koniecznie wkladki laktacyjne, wlozysz sobie jakis top i zamontujesz wkladki i przynajmniej sucho bedzie. Ale smiesznie ze juz ci sie siara leje, chociaz rozni sa ludzie.. :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No rozumiem em_ka jakbym mieszkała w wiekszym mieście to bym Ci wysłała a tak busy mam z Katowic i przyznam sie,że mam lenia żeby autobusem sie tam telepać :zawstydzona/y: Patrycjaa mi tam nic nie leci :-D moje piersi dopiero kształtów nabierają,bo ja malutkie miałam :-D :zawstydzona/y:

Orchidea to mi mama spokonie by mogla z Tychow wyslac, z tym ze tak jak mowie, ze trzeba sie z nimi na konkretna godzine umowic i byc na czas bo jak nie to oni czekac nie beda itd ... a moja mama pracujaca i tez nie zawsze pasuje, a nie chce jej znowu mowic zeby jechala w sobote to zawiezc. Niech sobie kobieta odpocznie.
Z piesiami masz tak jak ja, tez malutkie mialam a teraz mi sie powoli wylewaja. Tak fajnie sie czuje, moglyby byc juz na zawsze w takim rozmiarze :-D

em_ka z drugiej strony moze warto mamie głowe pozawracac, bo najszybciej by było gdyby ci w ksiegarni kupiła, zapakowała i poczta wysłala a jak bedziesz w polsce zawsze mozesz jej oddac w złotówkach:)
patrycja..mnie tez nic sie z piersi nie leje..:( ale wkładki laktacyjne to dobry pomysł:)

maqnio w sumie ty kobito to masz racje :-D przeciez tyle samo mi wyjdzie jak wysle mamie w E na jej konto i ona mi to przesle poczta. No i szybciej zdecydowanie!!! :-D zadzwonie do niej dzisiaj ^^

Kupiłam sobie już wkładki ale przez dzień nic się nie wylewa, tylko jak już położę się do łóżka, myślicie, że to za wcześnie? Corin to jest właśnie taki żółty kolor. W przyszłym tyg idę do gina to go zaytam czy to normalne bo sama już nie wiem co mam myśleć.
Odebrałam dzisiaj wyniki tego badania AFP i ani nie jest poniżej normy ani powyżej więc się uspokoiłam ale norma jest od 17 do 72 a ja mam 49 i z drugiej strony dlaczego nie jest niższe tylko tak podchodzi pod wyższą normę? nieczytam neta bo zaś się naczytam i będę się martwić.

Patrycjaa zazwyczaj ta siara sie pojawia pod koniec ciazy ale znam osoby ktore w 4 miesiacu mialy minimalne plamienia, takze mysle ze jak najbardziej w porzadku, To zalezy od czlowieka, tak samo jak z brzyszkami. Jedni maja juz wielkie w 4 miesiacu a innym wybija dopiero w szostym. Taka natura.

maqniio ja te dwie ksiazki ogladalam jak bylam w pl, ale wtedy nie wiedzialam ze sa takie swietne i stwierdzilam ze nie bede ich tachac do hiszpanii no i popatrz, teraz sie musze meczyc z przesylkami bo mi sie ich zachcialo po przeczytaniu komentarzy :-D

patrycja ja mysle ze powinnas sie cieszyc ze jest w normie i nie zawracaj sobie glowy kochana tym ze podchodzi pod wyzsza norme. a poza tym daleko jeszcze aby było powyzej 72, wiec spokojnie:-) em_ka ma racje..jednym brzuszki wyskakuja w 3 miesiacu (patrz:ja) :)a innym w 6:)
em_ka na bank nie bedziesz zalować!! juz to widze...załoze sie ze będziesz sikac ze smiechu...ja ryczałam pod stołem:):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi:-) można na Was zawsze liczyć:-) macie rację, nie nalezy się przejmować bo wszystko jest w normie:-)

Co do książki to właśnie ją odczaiłam na allegro i jutro zamawiam!!!!!!!!!! mam Wasze recenzję więc bez wahania zamawiam:-D

Do góry