reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
dziekuje Corin kochana jestes zaraz oblookam ile ta przesylka kosztuje...

suuuuuuuuuuuper 80 zl ksiazki i 60 zl przesylka do hiszpanii :angry::baffled: ta nasz kochana poczta polska, jakby nie mogli czego tanszego wymyslec.
Mama mi wyslala ksiazke taka cienka i czekolade i zaplacila 30 zl :crazy:

Ostatnia edycja:
no w sumie wyszlo 1095 g a od 1000-2000 g placi sie 60 zl za wysylke ... kurcze, w E mi wychodzi 37 E niby nie duzo ale wkurza mnie to ze place podwojnie za wysylke :baffled:

aaaa a nie wiecie jak to jest jak placi sie cos na allegro a pieniadze mam w euro? kurs miedzy bankiem w hiszpanii i w polsce maja zupelnie inny niz jest w rzeczywistosci i albo przeleje za duzo albo za malo... ehh..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
em_ka hmm tak pomyślałam czy masz może taką mozliwość i może taniej by wyszło jak busy jeżdżą i im się paczki daje,może to taniej by wyszło gdyby mama Twoja tak Ci je właśnie wysłała,Jak jechałam do Włoch to bardzo dużooo ludzi podawało paczki :happy2:

Hej:-)

Dziewczyny mam do Was pytanie bo wy bardziej doświadczone jesteście:-) czy Wam też wylewa się coś z piersi? bo mnie codziennie wieczorem dosłownie zalewa. Czytałam, że to siara ale to ma kolor takie jakiś dziwny. I to normalne?

reklama
Do góry