reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

margerita, kupilam za 180 zł. Szukalam najpierw używanych i można dostać za 80-90 zł najtańsze, ale bez żelu, żelu nie sprawdzalam ale zakladam że butelka kosztuje w granicach 25 zł.
Potem pomyślalam, że przecież po ciaży sprzedam swoj detektor (zakładam że za 90 zl :-) ) wiec suma sumarum nowy bedzie mnie kosztowal tyle ile używany, a jest gwarancja i pewnosc ze dziala ;-)

link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=1436598461

reklama
U nas też dziś pogoda pod psem:-( Ciepło, bo koło 8 st, ale strasznie ponuro i wieje. Wczoraj było fajnie, choć bez słoneczka. Z małym ulepiliśmy bałwana, to dziś tylko czapa po nim pod oknem została:szok:

Corin dziękuję mam dziś jedną licytację na oku kończy sie o 20 ...może uda mi się tanio szarpnąć:cool2: a jak nie to trudno .Ale naprawde super sprawa Gratuluję zakupu.

Sorki, ze zniknełam bez słowa ale złozył mnie ból głowy i dreszcze. Chyba przeziębienie i padłam pod kocem na kanapie. Teraz jeszcze gorzej się czuję więc się tylko żegnam. Miłych snów.

Oj wisienko współczuję trzymaj sie cieplutko .

P.S Chciałam dodac zdjęcie małej na wątek o naszych usg i nie moge wgrać obrazka tylko mam podac adres strony .... a ja mam zdjęcie na pulpicie wrrrr coś sie zepsuło czy co.???

wisienka zdrowiej szybciutko, niedobre choróbsko!!
margerita a jakiego programu za wgrywania zdjec uzywasz? bo foto trzeba wgrac i potem wpisac do postu kod:)

Ostatnia edycja:
maqnio żadnego nie używam hmmm zawsze miałam naszykowane zdjecie na pulpicie i wgrywałam obrazek z komputera a nie ze strony dlatego teraz zbytnio nie kumam i nie wiem dlaczego nie mogę.

margerita : trzeba skorzystac z jakiegos programu do wgrywania zdjęc: ja np. uzywam www.fotosik.pl,jest jeszcze imageshack -ale tego nie znam. w kazdym razie musisz wejsc na strone, zarejestrowac sie - bezpłatnie, bedzie tam ikonka "dodaj zdjęcie" - dodajesz sobie wybrane foto z Twojego komputerka, po wgraniu zdjecia, pod nim pojawiają sie różne kody, na rózne potrzeby, Ty żeby wrzucic zdjęcie do posta, wybierasz "kod do forum" - tak to sie nazywa, kopiujesz ten kod i dodajesz do posta.:)

reklama
i jeszcze jedno: przed wgraniem fotek warto je troszke zmniejszyć.
jak bedziesz miala problemy to pisz, ja jeszcze jakis czas nie wyłaczam kompa:)

Ostatnia edycja:
Do góry