reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzień doberek kochane i maleństwa :-) nadrobiłam Wasze posty z wczoraj i kurcze i tak pozapominałam co chciałam napisać :zawstydzona/y: no to teraz myśle po kolejnych USG juz prawie każda powinna znac pleć :-D chociaż faktycznie z tymi pomyłkami nigdy nic nie wiadomo :-D no ja wstałam teraz zjeść coś go jakaś głodna jestem siusiu i dalej idę spać,bo wczoraj byłam półprzytomna :zawstydzona/y: odliczam dni do wizyty jej jeszcze 13 :-D No idę nynać :-D buźki :*

reklama
Orchidea nwiększośc chyba płci nie na :-). Pryzponiała mi się historia z porodów na wesoło jak Kobieta przez 9 miesiecy nie mogła dowiedziec sie jak płeć. Dzidziak odwracał sie za każdym usg. Już rodzi, w trakcie ma jeszcze jakies usg bo cos tam sprawdzają i lekarz pyta chce Pani znać płeć. A ona na to, ze skoro czekala tyle to teraz już nie chce.

cześć Dzieczyny!

zbieram się, żeby iśc do przychodni na badanie krwi..... zbieram się i zbieram, bo znowu z geriatrią będę musiała walczyć.... ale mnie głód zaczyna wyganiać.....

aembe, moje jak się pospieszy to zdąży na moje urodziny - a u mnie to taka rodzinna tradycja, bo ja się urodziłam w Ojca urodziny.... :)

Hej brzuszki :)

Skończyły sie ferie i chodze non stop niewyspana... Dzis jeszcze zebranie w szkole, ale mi się chce iść... :baffled: a niestety muszę zwłaszcza ze to semestralne.

Witam nową lipcóweczkę :) Ale bedzie wysyp w lipcu, ciekawe czy będą miejsca na porodówkach :-D

Ja też czekam jeszcze 2 tyg na usg, ale bede wtedy w 17 tyg i jakos tak nie do konca wierze zeby chcial mi powiedziec jaka plec bedzie. A już bym chciala wiedzieć. Tymbardziej ze chciałabym dziewczynkę, głęboko głęboko czuję ze to chyba jednak chłopak, a moj ojciec (wyrocznia - jego słowa w tym wzgledzie zawsze sie sprawdzaja) wczoraj powiedzial ze moge sobie chciec co tylko chcę a to bedzie chłopak... Jednym słowem mam mega metlik w głowie. Co by nie było najbardziej i tak tęsknię żeby zosbaczyć to maleństwo, chociażby na monitorze w gabinecie ;-)

Wczoraj mnie olsnilo, że własciwie jestem już w 4 mies i jeszcze 5 tygodni i będzie z górki :-D Kurcze, dziewczyny, ale to leci... Niektóre z was to już właściwie dobijaja do połowy :-)

Dobry Wszystkim!!
sąsiedzi standardowo wala młotami, ale chyba nie bedzie xle, bo nawet przepraszali, ze mnie co dzien budza..eh..wybaczam im, wygladaja na spoko ludzi. mam nadzieje ze bedziemy meiszkać w niezakłóconej symbiozie:)
ja spałam dzis jak zabita, ale obudziłam sie z takim bólem głowy jakby mnie kto kijem rąbnął
siedze, pije rumianek i wcinam płatki. w ogóle tak mi sie ostatnio cera popsuła, ze szok. niby sie mówi, ze w II trymestrze, skóra kwitnie, włosy rosna jak szalone...ja nie zauwazyłam, moze naleze do tej grupy, na których ciąża działa odwrotnie??!!
mailuj...buhaha dobre a tą płcią:):):)
corin, oj cza leci jak wariat, jak pomysle, ze za chwile to juz półmetek to sama oczy ze zdziwienia przecierram, ze to tak zleciało i wcale sie nie zdziwie jak reszta ciązy zleci tak blyskawicznie. Mnie mój gin mówił, ze połówkowe to najkepiej ok 20-22 tc, bo wtedy najlepije widac wszystkie organy, ale moim zdaniem to tez zalezy od jakosci sprzetu. Ja tez juzbym chciała mojego babla ze tak napisze " na zywo", ciagle sie zastanawiam jak wyglada, jaki bedzie..eh

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki... mam pytanie czy jest ograniczona ilośc suwaczków??? chciałam dodać jeszcze jeden z oddliczaniem do porodu i sie nie zapisuje nie wiem dlaczego.

margerita ilosc pewnie jest ograniczona, ale zobacz ja mam 4 a Ty 3, wiec jeden jeszcze na pewno powinien Ci sie zapisać:)Tylko nie mozesz robic odstepów miedzy nimi, musza byc ścisle każdy pod sobą.

Cześć Dziewczyny!

aembe witaj:-)

katerina, gratuluję córeczki:-)

Jednoczę sie ze wszystkimi mamusiami czekającymi z niecierpliwością na USG;-) moje za 2 tygodnie.

A co do wysypu dzieci w lipcu, to w mojej rodzinie i to dość bliskiej, bo pierwsze kuzynostwo, jesteśmy 4 rodzące właśnie w lipcu:szok:

Kochane, Was też tak męczy rwa kulszowa? Całą noc nie spałam...:-(

reklama
Hej psota...ja wizyte i usg mam juz jutro ufff doczekać się nie mogę a co do rwy hmmm mnie bolą masakrycznie plecy ból promieniuje do pośladka a czasami az do uda nie wiem czy to rwa ale mam dni ze wstać nie mogę a jak TO rozchodzę to az kuleję.

Do góry