reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

no nareszcie mam swój własny internet, informatyk 2,5 h walczył, ale wywalczył:)teraz moge byc na bieżąco!!!
katerina super ze najprawdopodbniej bedzie dziewczynka, bardzo gratuluje (mimo, ze to jescze nic pewnego)
wisienka ciesze sie ze dzidziol zdrowy iruchliwy:)
slimakowa no kobitko to mieliscie przezycia! ale najwazniejsze, ze odpoczełas i ze do Nas wróciłas:)

reklama
No to jestem...:-) Siedze sobie i zajadam owsiankę i czuję jak maluch kopie, to już nie są małe puknięcia, tylko dość odczuwalne kopniaczki.. ale sie cieszę:)
katerina gratuluje dziewuszki, ja w piątek idę do lekarza, więc teraz juz pewnie mi powie! Ale ja czuję, że to chłopek bedzie:)

A tak w ogóle mój gina zaczął mi mówić, że to dziewczynka i tak mnie wkręcał, ze wyszłam ze znakiem zapytania na czole. Dobrze, ze zaraz połówkowe bo zgłupiałam, czy żartuje czy mówi prawdę.

dodi no ja tez w piatek sie wybieram, i mam nadzieje ze potwierdzi mi chłopca na 200%, bo na ostatniej wizycie powiedział, ze chłopek na 90%, wiec jak teraz zmieni zdanie, to bede w lekkim szoku:szok::-D
wisienka..a moze gin nie zartował?:-)

Tak to jest,jak lekarz za szybko zaczyna szukać płci dzidzi,łatwo o pomylkę.. dlatego mój mowił w 16 tyg, że mi nie powie, bo można się wtedy pomylić i to by było tak na chybił trafił.. więc cierpliwie czekam hehe (no może nie tak cierpliwie)

moqnio mi wszystko jedno szczerze mówiąc, ale co by się stało z siuskiem. No ale wszystko mozliwe. Na połówkowym sie upewnię i wstrzymuję zakup ciuszków. To mi namieszał:-D:szok:

no faktycznie z płcia mozna namieszac, jednak zerkam sobie co jakis czas na płytke z badania i ja tam faktycznie widze siusiaka:)..chociaz teraz to juz sama sie zastanawiam czy on tam jest czy po prostu chce go widziec:)

mój gin mówił wtedy, że narządy płciowe dopiero sie teraz zaczynaja wykształcać i są bardzo podobne we wczesnej ciąży, dlatego on woli nie mówić, bo to 50/50 jest.. I mówił, że jak w 20 tyg mi powie, to juz bedzie 100%, żadna pomyłka wtedy nie wchodzi w grę.. więc zobaczymy:) nie moge się doczekać!

dodoi jednak pomyłka wchodzi w grę do końca. Rok temu kuzynka urodzila chłopaka na którego czekał rózowy pokoik.Myslę, ze wszystko zalezy od sprzętu. Na połówkowe ide na ten sam super- kombajn co na prenatalne więc liczę na jasną odpowiedz. Myśle jednak, ze to chłopak.
Jak zaczynaliśmy starania chciałam dziewczynkę , potem było mi wszystko jedno jak straciliśmy dzidzię. Teraz od poczatku czułam, ze to chłopak i przyzwyczaiłam się do tej mysli ale jak bedzie dziewczynka przyjme z radością. Byle było zdrowe i tyle.:-)

reklama
Nio właśnie ja tez mówiłam mu, że pomyłki czasem do końca sie zdarzają, ale powiedział, że nie na tym sprzęcie co on robi, więc ciekawe co mi tam w piatek pokaże...chyba sie nie doczekam!
Przeczucie to przeczucie:-) chociaz moja koleżanka myślała, że będzie miała chłopca, była o tym przekonana, a jednak okazało się że to dziewczynka, więc niegdy nie wiadomo:)

Do góry