reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ja też wstrzymuje sie z zakupami bo kto wie.... :cool: Jak tego 3ego marca powie, że dziewczynka to będę pewna. Teraz przyjmuję to troszke z przymrużeniem oka, chociaż zgadza się z przeczuciami..

reklama
nom o pomylke nie trudno, mimo wszystko pewnie nie zle sie zdziwie jak z mojego chłopaczka ngale zrobi sie dziewczynka, z drugiej strony to nieistotne, tak czy siak bede skakac ze szczescia jesli okaze sie z dzidziem wszystko dobrze. Na szczescie ciuszki te co kupiłam sa dosc uniwersalne:)

Co do pomyłek lekarzy to pamietam jak kilka lat temu moja koleżnaka czekała na dziewczynka a urodził sie chłopczyk. wszyscy byli w lekkim szoku bo ciąża była zagrożona i USG ciągle jej gin robił. Potem na jakimś forum przeczytała że ten sam lekarz nie rozponał bliźniaków to dopieru musiał być :szok:. Dodam że ten lekarz był bardzo sławny w krakowie, ale teraz już nie pracuje praeszedl chyba na emeryture:-)

Ja też w miare neutralne starałam sie kupować, w sumie to na różowe nawet nie patrzę hehe, jakoś sie tak juz nastawilam:) Wszyscy mówią, że na tym 3D to z twarzy wygląda im na chłopaka haha, ciekawe czy mają rację!

A u siostry kupilam sobie taki fajny mięciutki kocyk i zestaw body w odcieniach beżu.. jak juz będę wiedziala co tam się kryje to mi siostra dokupi jakieś fajne ciuszki jeszcze, które mi sie podobały!

Mysle, ze te pomylki to pewnie na zwykłym sprzęcie, bo na 3D to raczej niemożliwe, żeby nie zobaczyć co tam między nogami:)
Dobrze, że teraz można juz sobie takie coś zrobić, i pooglądac dzidziola prawie jak na żywo!

marmolada no to dobrze, ze ten gin juz na emeryturze, jeszcze nie daj co przyszłoby do tego, zeby trojaczków nie zauwazył:)
dodi kurcze usg 3d to super wynalazek, i pomyslec ze jeszcze 15-20 lat temu nic nie było a teraz? ogromna róznica, a poza tym takie zdjecia czy filmiki to super pamiatka. kurka własnie zjadłam kanapeczki i mi dzidziol nieźle baluje:):):)

No, przecież, jeszcze się tu nie dopisałam, a termin mam na 11 lipca
Jeżeli się przedłuży -w granicach tolerancji- to będę miała prezent na własne urodziny :-)
Witam wszystkie dziewczyny.

reklama
Do góry