reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wróciłam od lekarza :-) USG było :-) Cyba z pół godziny oglądaliśmy z mężem maleństwo. Nawet każdy paluszek u raczki i nózki :-) Co do płci, lekarz powiedział, że ręki sobie jeszcze nie da uciać, ale palec juz tak i prawdopodobnie, na jakieś 80% bedzie..... A nie powiem. :-p

reklama
mmarta_only chyba masz szanse na klub wielkiej stopy bo właśnie sie natknęłam na artykuł, że kobietom w ciaży stopa rośnie o jeden numer jest to spowodowane zatrzymaniem wody w organiźmie! O matko mnie czeka 41 ładny kajak:-) Ja też przed ciążą miałam niskie ciśnienie, a teraz mi się trochę podniosło, ale nie piję kawy i czuje sie oki

katerina super że sobie dzidziusia pooglądałaś, ale frajda, nie?!
marmolada no fakt, w poprzedniej ciąży połowa butów była za ciasna. Nie wcisnęłam za nic!:-) Teraz nie ma się o co martwić, najwyżej od maja w samych japonkach będę chodzić:-D

Katerina ale nasz męczysz?? nie bądz taka i cieszę się ze z malenstwem wszytsko cacy! Super ..... no i podziel się nowiną no.......

Hej dziewczyny!

My już po wakacjach, szkoda, ale wiadomo, w miłej atmosferze i towarzystwie czas pędzi jak głupek jakiś. No i zrobił się wtorek i po wszystkim... ale wypoczywałam za dwóch :)
Początek nie był łatwy, bo już 20km od domu wpadliśmy w taką dziurę, że o mało zawieszenia nie urwało. Skończyło się na lawecie i nasiadówie w zakładzie samochodowych od 4.30 do 8mej rano. Ale pojechaliśmy dalej, i... niedługo potem dostalismy paskudny mandat :/ Potem były gigantyczne korki i remonty, w sumie trasa zajęła nam zamiast 7miu to 12h, no i nim dojechaliśmy na miejsce wydaliśmy 600zł. Szit. Ale potem już było bosko!
Polecam częściowe oderwanie się od myślenia o ciąży :)
Niestety nie wiem, co u Was, nie nadrobię... Nie ma szans... Tylko zerknęłam na aktualności, hmmm, stupeksy... Jak ktoś robi statystykę to sie dorzucam: ja - 41, M. - 47 (siatkarz, to nie pomyłka, z butami dramat!).
Pozdrawiam serdecznie :)

:-D no proste, że Wam powiem.. Już w gabinecie myslałam o Was :-D Prawdopodobnie bedzie dziewczynka :-) Lekarz powiedział, że jakby był solidny chłop to przeciez juz by mu coś wisiało.. ;-) Maleństwo się trochę kryło, ale na te ok 80% będziemy mięli córeczkę :happy2:

Od początku tak właśnie czułam. Lekarz powiedział, że zazwyczaj przeczucia kobiet się sprawdzają, więc Em_ka mysle, że masz w brzuniu Nicole :tak:

Ufff, nadrobiłam zaległości z całego dnia :)
Katerina gratuluję córeczki :)

Clotrimazol w masci powinien byc bez recepty (wydaje mi sie ze kiedys kupowalam) tylko nie jestem pewna co do stosowania go w ciaży

Napisałam przedtem nifuroksazyd, hahahahahaha, a to na przeczyszczenie jest (ale mam dzis zaćmienie)

Ostatnia edycja:
I ja wróciłam od ginaa. Z maluchem wszystko dobrze. Podglądalismy go trochę ale pomiary będą za 3-4 tygodnie na połówkowym.Gin ucieszył się, ze czuje ruchy. U mnie z podwoziem tez w porządku. Dostałam skierowanie na podstawowe badania i pogawedziliśmy o pierdołach. Zagadalismy się i trochę się zasiedziałam az sister bo byłam z nią była zaniepokojona co tak długo. Ale taki jest ten mój gin lubi pogadac.
katarinka gratki córeczki

reklama
Do góry