reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Heja! To ja, znowu nie miałam czasu się odezwać :( dostalismy pozwolenie na budowę domu i mamy troszkę załatwiania..bo chcielibyśmy szybko zacząć.. To ja nie zaliczam się do klubu wielkiej stopy hehe bo mam tylko 37:) ale mąż jak najbardziej:)

Lecimy zaraz do zakładu energetycznego zalatwic podłaczenie pradu.. i 2500zl nie nasze..

To buziaki, wybaczcie, że teraz tak rzadko sie odzywam..wiecie jak to jest, mężuś na dwa tyg przyjechał:-)
No ale za te dwa tyg jak zaczne nadrabiać to się nie opędzicie ode mnie heheheh

witam:-)
Okropny mam dzien ledwo wstalam pojechalam na badania a tam kolejka taka ze szok, rejestracja powinna byc od 7.30 a im padl system i zaczeli przyjmowac tych ze skierowaniem wiec czekalam, ruszyla kolejka i zatrzymala sie przede mna na 20 min, wtedy zobaczylam ze nie mam indeksu a mam egzamin na 11 wrocilam szybko do mieszkania wzielam ale egzaminu nie zaliczylam zabraklo mi 2 pkt:wściekła/y:co za dzien:wściekła/y:

margarita mi lekaz na swedzenia sromu przepisał clotrimazol jesli dobrze odczytałam z recepty ale ja tego nie wykupywałam bo nic na razie mnie nie smyra w dole, tyle ze to chyba jest na recepte ale warto spytac w aptece

ja dzis tez nie spałam, o 2 pobudka i do 4, poszłam do małej, przebudziła sie jak jej do łóżka weszłam i wiecie co sie okazało, moj malzonek poółżył dziecko spac w ciapach. ale sie usmiałam z samego rana, poprzewracałysmy sie troche na łóżku i usnełysmy a przed 8 obudziły nas hałasy z dołu bo dziadki remont zaczeli dzisiaj i po spaniu, chodze jakas skołowana od rana, nawet cisnienie mierzyłam ale w normie jest

He j wszystkim Mamciom!!
uhuhuh...no to żeście od wczora naskrobały:)
veronique ja tez mam niskie cisnienie, do tego stopnia, ze gin powiedział, ze jak na nastepnej wizycie znowu bedzie takie niskie(55/86) to da mi cos na podwyższenie. Mysle, że nie ma co sie narazie martwić, a poza tym ponoc lepsze niższe niz za wysokie:)
kkasiulka córcie masz przecudną, sliczności:)
margerita mam nadzieję, że jakos wytrzymasz do czwartku z tą infekcją i że gin jakos na to zaradzi, bo z tego co wyczytałam domowe środki nie pomagaja:(
wisienka
, ja tez sie nie nadaje na wyjazdy:) a poza tym to ta pogoda...szara, bura i przygnebiająca. tylko do wiosny czekać:)
em_ka ten Twój gadek jest cudny!

z przykrością stwierdzam, że do KWS(kluby wielkiej stopy) mnie nie przyjmiecie - mam marne 36:( :-)

reklama
Maqnio to załóż Klub Małej Stópki :-)
Co do snów to ja dzisia rodziłam na kucaka, sama, gdzieś tam w pobliżu byli moi koledzy z radia. Dziecko było obwinięte pępowiną to odwinęlam i było ok. Aha Była to córka i urodziłam ją na polu Woodstocku w latach 60. Pózniej położyłam ją w takim pokoiku i dwie godziny szalałam pod sceną a póżniej wracałam na karmienie. Przy okazji piersią karmiłam też kociaka, którego porzuciła kotka :-) Normalnie jeszce tylko LSD brakuje :-)
A dzisiaj zjadła pół kilko kapusty kiszonej, a pół godziny póżniej koktail owocowy na jogurcie. Mam taka biegunę, że aż strach. Mama powiedziała, że mogę wziąc węgiel więc wziełam i czekam na efekty bo o 20 mam kino na obcasach w multikinie. Pojem jeszcze słonych paluzków i popije kolą - to zawsze pomagało :-)

Do góry