reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie. Wlasnie nadrobilam zaleglości. Hm... oponki serowe.... muszę spróbować... bo moje faworki juz poszly do mamy raczej brata i do tesciowej i mi malo zostalo ale im smakowaly heheh poszly... uuu Corin dzieciaki rewelka prawdziwi zawodowcy.... tak patrzylam na zdj to na krawędzie prawie ze wchodzily pięknie..... sama bym chciala zeby tak i moje jezdzilo.... po mamusi ale u nas nie ma gdzie.... zbyytnio az ci zazdroszczę tam gdzie mieszkasz..... takie warunki i jak zdrowo..<choć nie dla kolan, bo jestem przewrażliwiona i już sama nie mogę zbytnio bo mialam skrecone wiezadlo krzyż przednie poszlo i pobloniasty ech..> ale rewelka serio GRATULUJE TAKICH CUDOWNYCH DZIECI~~~~
a ja sie zaraz kladę spac.... mialam robić bezy ale jakoś dziś weny nie mialam i jutro zrobie... niedzielka samotna mąz do pracki idzie.... wiec moze to mamusi na obiadek skoczę... Cmoki dla WAS i witam nową lipcóweczkę!!!!!!!!!!!!!

Witam w niedzielny poranek!

Czyżbyście wszystkie poprzednie noce odsypiały, czy też szykujecie niedzielne śniadanko? U mnie już od lat w niedzielę jest jajecznica na boczku - odkąd się odchudzałam to tylko dla męża - ja tradycyjnie twarożek....

miłej niedzieli!

A ja wlasnie zostalam sama. Mąż, zeby mi udowodnic, ze wczoraj zabrał dzieci bo chciał a nie bo byli znajomi, to dzis tez zabrał młodych na stok :-D Właśnie poszli, a wychodząc zapowiedział, że wracają na obiad a potem jada dalej :-D Ale mu nadepłam na odcisk wczoraj :-D:-D:-D:-D

Zaraz wstawię obiadek, ukulam kluchy i wolne :-)

Corin same sukcesy w wychowaniu :-) i to tym najtrudniejszym, Odpoczywaj kochana ile wlezie.
Marzena dobrze ,że znalazłas sposób na stresa. A może potraktuj nas też jak książki i zanurzaj się w nasze pleciugi :-) Pozdrawiam serdecznie i cieszę, ze wszystko OK.
Balkan taką jajeczniczę to bym wciągnęła :-) Ale szykuję miejsce na oponki i śniadanko leciutkie.

hej dziewczyny! trochę się nie odzywałam, bo duzo mam pracy, ale na bieżąco poczytuję. W tym drugim trymestrze tak się czuję wspaniale, żadnych dolegliwości, energii za 5 osób, ze po pracy też zawsze coś tam porabiam. Muszę powiedziec, że bycie w ciąży strasznie mi sie podoba:)

A wczoraj mój Maluszek tak się rozszalał na wieczór w brzuszku, ze wkońcu mój mężulek mógł go też wyczuc i był tym zachwycony. Jest to naprawde niesamowite uczucie!!!!!!!!!

CO do dziewczyn z bólami w dole, to dużo odpoczywajcie i sie nie forsujcie niczym, bo to czasem może byc coś z szyjką. przy najbliższej wizycie upewnicie się czy wszystko jest ok (a na pewno tak jest!). Może Kasia która ma z tym problemy powie czy to właśnie taki ból, ale mnie właśnie lekarz na takie bóle kazał zwracac uwage.

Corin zazdroszcze Twoim dzieciakom tych nartek:)
Pozdrowionka poranne dla Was i maluszków!

No więc ja też sie witam ;-)

A co do bóli krocza i ciągnięcia pachwin danuska sądze ze nie masz czym sie martwić tez takie bóle miałam przy 2 ciąży były gigantyczne jak usiadłam to wstac nie mogłam jakby ktoś mi krocze posiniaczył hmmm fakt faktem ,że zaczęły sie około 6 miesiąca ........ nikt mi nie wytłumaczył dlaczego tak sie dzieje ...podejrzewam ,ze rozciąga tam sie wszystko i tyle a w pozniejszych miesiącach uciska głowka. Fakt faktem donosilam ciąże i żadnych sensacji nie było . Nic się nie martw a na wizycie po prostu podpytaj lekarza.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry brzuchateczki,mam nadzieję,że każda z Was wyspana jest :-) No ja wróciłam z kościółka i piję mleko z miodem masełkiem i czosnkiem,bo cuś mnie łapie przeziębienie,ale nie dam mu sie hahaha :-D :-) Corin no i dobrze,że mąż coś zrozumiał,czesm trzeba "wjechać im na ambicje" :tak: Któraś pisała o jajecznicy ja kochałam ją jeść dopóki nie zaszłam w ciąże teraz mi jajka wogóle nie smakują :baffled: Amichetta no to super,że brzdąc juz tak daje znać o sobie ja na te dni czekam z niecierpliwością ;-) Anula Margerita witajcie kochane Anula no jak coś czujesz nie tak to poleż,a co do bólów krocza hmm czasem mam takie wrażenie jakby mnie coś tam ciągnęło więc nie popadam w paranoje,bo pewnie to normalne ..

reklama
Dzień dobry wszystkim mamusiom :)

Mój zaraz wychodzi do pracy.. Zapowiada sie długa,nudnawa z lekka niedziela.. :nerd:
Ciekawe jak tam poród szwagierki Em_ki. :happy:
A z mężem pięknie wyszło Corin. Spryciulo Ty... :-)

Do góry