reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej dziewczynki! wróciła do Was marnotrawna hehe!!
Wróciłam wczoraj w nocy..dopiero sie troszke ogarnęłam..

Dziś pewnie nie nadrobie nic, bo idziemy do teściowki, ale jak tylko będę miała chwilkę to coą naskrobie.. Muszę sie od nowa wdrożyc w Wasze pogaduszki!

Psota,przepisali mi duphaston mam brac w domku ale 5 dni mnie trzymali:-(teraz już przestało lecieć leki mi powstrzymaly.A Ty coś bierZesz??
Katerina84 nio nerwów tyle że masakra jeszcze leżałam z babeczkami z które miały poronienia to masakra.Dowiedziałam się właśnie dziś o Synku:)

psota o jej jaka jesteś biedna! strasznei współczuję, ale na pewno wszystko będzie dobrze, najważniejsze ze z maluszkiem wszystko dobrze. A co mówią lekarze, z czego tak krwawi?? coś Ci przepisali?

maqnio no słońce miałam iśc na spacer z moim,ale chyba sobie odpuszczę ,bo po tym mleku pocę się jak szalona :no: wydrusia psota bardzo Wam wspólczuje i cieszę,że ze z dzidziolkami wszystko ok odpoczywajcie dużżżżżooooo dodi_misia no matko wreszcie wróciłaś buziaki dla córci bąbelka no i Ciebie :-D nie pamiętam czy cos jeszcze chciałam napisać matko skleroza mnie dopada wybaczcie :-)

Wydrusia, Amichetta, przepisali duphaston i luteine dopochwowo. Ja mam jakiś mały krwiak i się z tego sączy:( Wierzę, że będzie wszystko dobrze. I oczywiście gratuluję Ci, Wydrusia synka:)

Powiem wam, że wszędzie dobrze ale w domku najlepiej.. Fajnie tak się pourlopować,ale najlepsze jest wracać do domku:)
Może wieczorkiem do Was zajrzę..
orchidea, dzięki za pozdrowienia :-)

reklama
Psota,Dziękuje Kochana:-)
Mnie już w szpitalu pielęgniary nastawiały na poronienie ale się nie poddałam;-)
Trzeba myśleć pozytywnie:-)
Wierzę w Ciebie i to że będzie dobrze:-)

Do góry