reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

haha, Emka, dwie Polki z obladowanymi zakupami wozkami, plus fretkiem na smyczy i jaszczurem, snujace sie wciagajacac lody po Mostolesie! To bylby widok!
My myslimy bardziej o polnocy Hiszpanii, Galicja np... Ale co bedzie to zobaczymy! Teraz czekam wytrwale az wygramy na loterii to nie bedzie problemu takiego, hehe...

reklama
ej stara, jak ja wygram na loterii to tez sie wyniose ale do Asturii :-D, w Galicji zimy sa zimne wiec to nie dla mnie :-D kupie sobie domek jednorodzinny, duzego psa i zmontuje olbrzymie terrarium dla mojego jaszczura z wodospadem i scianja do wspinaczki, dla fretki osobny pokoj zabaw no i dla naszych dzieci oczywiscie takze hahahahaha

Dzięki Hanami, sprawdzałam tak z ciekawości, bo tu zapytałam ale odpowiedziała cisza. Mama radziła, żebym do gina zadzwniła ale ja nie lubię d..y zawracać bez powodu. Ból nie jest nie do wytrzymania, jednak jest dziwny, właśnie jakby rozciąganie. Może rzeczywiście tak ma być. Zapytam na wizycie 15 lutego jak będę.

Emka, tez uwielbiam Asturias, w ogole ta zielona polnoc, ale T. rodzina jest z Galicji i jego tez tam ciagnie. Fakt ze tam sporo pada, no ale z czegos ta zielen musi sie brac!
Tez bym chciala miec mase zwierzat i ze czworke dzieci...!
No, to plany juz mamy, teraz pozostaje tylko drobna kwestia wygrania na tej loterii!!!

Danuska, ja tez wlasnie nie chce tak ciagle z kazdym pobolewaniem latac do lekarza, wiec na razie po prostu poczekam! Jak masz mozliwosc to poodpoczywaj, polez, porelaksuj sie, i bedzie dobrze!! A ja postanowilam na necie nic nie sprawdzac jesli chodzi o bole czy wyniki badan, bo za duzo mozna wyczytac, a kto wie czy prawde czy nie, a tyko sie mozna niepotrzebnie nakrecic!

dziweczyny, bole plecow boja miec miliony przyczyn, nie tylko te zwiazane z ciaza. Nie ma sie jednak co przejmowac i czytac ze laski ktore sa w 30 tc maja takie dolegliwosci, bo jak ja bym zaczela szukac co kto kiedy ma to by mi wyszlo ze juz prawie jestem martwa, tak jak mialam z wynikami badan ktore sprawdzalam na necie. Lepiej poczekac, odpoczac badz pospacerowac. Jesli bol utrzymuje sie przez dluzszy czas czyli kilka dni mozna sie skonsultowac z lekarzem. Ja jednak bardziej martwilabym sie bolami brzucha ktore maja podloze bardziej zwiazane z ciaza, wiec w tym przypadku mozna dzwonic do lekarza i pytac o rady. :-) glowa do gory, jeszcze nie takie dolegliwosci nas czekaja :-D

Emka, nie chodzi o bóle pleców, a bóle krocza, pachwin. Uczucie rozciągania się i jakby poobijanie krocza. Bo to jest dla mnie dziwne. Wiem, że w necie są w większości same bzdury ale jednak pytam wujka google jak się nad czymś zastanawiam. :p

siostra D pojechala do szpitala, chyba dzisiaj urodzi a tak klnela juz ze nie moze wytrzymac z tym wielgasnym brzuchem, myslala ze minie termin a maly dalej bedzie siedzial :-D chyba jednak nie pojdziemy do znajomych tylko do szpitala czatowac ^^ wiec lece sie kapac, moj nie odbiera komorki bo gra z kumplami w padel ehh.. faceci.. buziole dziewczyny

reklama
danuska wydaje mi się, że wiem o czym mówisz. Też mam coś podobnego od wczoraj. Myślałam, że może mnie tam zawiało czy coś. Sama już nie wiem.

Do góry