reklama
Anula tata Twój tez zacznie się odzywać,zobaczysz ;-) a to on nie cieszy się,że będzie dziadkiem ?? No właśnie sobie pomyślałam,że na jutro nie mam ogórków i muszę mojego wysłać do sklepu
kurcze gołąbki zjadłabym
albo łazanki oooo 

Ostatnia edycja:
Anula1989
Fanka BB :)
orchidea oj ja tak samo slodkiego nie bardzo,surowke z kiszonej kapusty ciagle wcinam:-)ziemniaki, gołabki i ciagle marze o wisniach;-)tylko wedlina tak sobie wchodzi dzis mam ochote na sałatke z piersi z kurczaka i kapusty pekinskiej;-)
Anula1989
A nie cieszy sie powiedzial ze mu wstyd przynioslam, ze mialam sie uczyc i nadal to robie ale mu nie przetlumaczy no i zly jest ze slubu nie bierzemy, dowiedzial sie w grudniu i przez swieta udawal ze mnie nie ma slowem sie nie odezwal ale to i dobrze;-)
hanami jaki egzamin bo ja chyba nie w temacie
Anula przejdzie mu jak zobaczy dzidzię zobaczysz ;-) skoro nie chcecie ślubu od razu to po co na siłę pchać się w obrączki,bo tak chcą rodzice myślę,że do ślubu naprawdę trzeba dojrzeć,a wstyd hmmm skoro tak już się stało,że nosisz dzidziulka po serduszkiem myślę, ze to sam cud a nie wstyd,więc nie przejmuj się wszystko z czasem się unormuje zobaczysz ;-)

Anula1989
chcielismy slub ale ja koncze studia a Łukaszowi zostaly 2 lata a ma alimenty a bez tego ciezko bym nam bylo przezyc bo wiadomo zycie kosztuje, za 2 lata wezmiemy:-)mi nawet pasuje ze sie nie odzywa lepsze to niz gadanie i wyzywanie, za to moja siostra Dominika ma 9 lat ciagle dzwoni i pyta co tam, nawet sie wprosila do nas wiec ie mamy wyjscia. W sumie i mi przydlaoby sie odwiedzic ich ale to po sesji;-)
Corin
Mama Trójki :)
hanami, ale jak to? z założenia nie może zdać więcej osób?? Nie rozumię tego...
elżbieta79
mama Paulinki i Majeczki
Narobiłyscie mi smaka na te oponki serowe. A ja dziś napoleonki zrobiłam na życzenie męża. Póki co mamy dobrą atmosferę, a bałam się że przy urządzaniu mieszkania bedzie bojowo.
Emka a nie masz przy terminie z USG +/-1,5 tyg. Bo ja zawsze tak miałam na USG. Czasem podają nawet 2 tyg. Termin z USG wyliczany jest na podstawie wielkości dzidziusia. Każdy lekarz może zmierzyć odrobinkę inaczej i już będzie kilka dni różnicy. Ja zawsze podaję termin z OM.
Patrycja chyba pytała o badanie moczu? Po antybiotyku zrobić przerwę 7 dni, nawet do 10 można. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale lekarz dał Ci ten antybiotyk na podstawie badania ogólnego oczu czy robiłaś posiew. Bo dla mnie to dziwne żeby włączyć antybiotyk na podstawie badania ogólnego. Chyba że miałaś dużo leukocytów w moczu.
Na popękane brodawki BEPANTHEN (tylko ten do piersi, bo są chyba ze 3 różne).
Emka a nie masz przy terminie z USG +/-1,5 tyg. Bo ja zawsze tak miałam na USG. Czasem podają nawet 2 tyg. Termin z USG wyliczany jest na podstawie wielkości dzidziusia. Każdy lekarz może zmierzyć odrobinkę inaczej i już będzie kilka dni różnicy. Ja zawsze podaję termin z OM.
Patrycja chyba pytała o badanie moczu? Po antybiotyku zrobić przerwę 7 dni, nawet do 10 można. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale lekarz dał Ci ten antybiotyk na podstawie badania ogólnego oczu czy robiłaś posiew. Bo dla mnie to dziwne żeby włączyć antybiotyk na podstawie badania ogólnego. Chyba że miałaś dużo leukocytów w moczu.
Na popękane brodawki BEPANTHEN (tylko ten do piersi, bo są chyba ze 3 różne).
reklama