reklama
mala monis
Fanka BB :)
Witam brzycholki!
Corin, przesadziłąs dzisiaj z tym nocnym przebudzeniem. Dobrze, że udało ci się ponownie zasnąć.
Ja dopiero co wstałam, trochę kreciłam się w nocy ale ogolnie ok. Tylko mam problem z tym spaniem na boku, mam wrazenie, że i tak gniotę brzuch. A i dziś spałam tez z nieco uniesionymi nogami. Niezbyt wygodnie, Któras z was ma może opracowaną koncepcję jak wygodnie spac z brzuszkiem na lewym boczku? Jesli tak prosze o rady. A jak nic nie pomoż e to się zaoptarze z tą poduchę fasolę, choć tak do konca nie jestem pewna czy ona taka wygodna.
Jadę do sklepu, dziś chyba domowa pizza na obiadek.
Corin, przesadziłąs dzisiaj z tym nocnym przebudzeniem. Dobrze, że udało ci się ponownie zasnąć.
Ja dopiero co wstałam, trochę kreciłam się w nocy ale ogolnie ok. Tylko mam problem z tym spaniem na boku, mam wrazenie, że i tak gniotę brzuch. A i dziś spałam tez z nieco uniesionymi nogami. Niezbyt wygodnie, Któras z was ma może opracowaną koncepcję jak wygodnie spac z brzuszkiem na lewym boczku? Jesli tak prosze o rady. A jak nic nie pomoż e to się zaoptarze z tą poduchę fasolę, choć tak do konca nie jestem pewna czy ona taka wygodna.
Jadę do sklepu, dziś chyba domowa pizza na obiadek.
balkan
Dziewczyny,
wydaje i się, że jednak mężczyzną jest trudno zrozumieć.... w zeszłym roku kilkorgu naszym znajomym urodziły się dzieciaki, dziewczyny siedziały w domu, a mężowie pracowali - no i mój mąż kompletnie nie mógł zrozumieć, dlaczego młode matki mają pretensje, jak ich mężowie po pracy (ciężkiej przecież) chcą się umówić z kolegami - przecież one siedzą cały dzień w domu, a tym się raczej zmęczyć nie można.....
wyjaśniłam..... nie jestem pewna, czy dotarło.... zobaczymy, co będzie w lipcu.....
wydaje i się, że jednak mężczyzną jest trudno zrozumieć.... w zeszłym roku kilkorgu naszym znajomym urodziły się dzieciaki, dziewczyny siedziały w domu, a mężowie pracowali - no i mój mąż kompletnie nie mógł zrozumieć, dlaczego młode matki mają pretensje, jak ich mężowie po pracy (ciężkiej przecież) chcą się umówić z kolegami - przecież one siedzą cały dzień w domu, a tym się raczej zmęczyć nie można.....
wyjaśniłam..... nie jestem pewna, czy dotarło.... zobaczymy, co będzie w lipcu.....
mala monis
Chciałam wczoraj się zarejestrowac na stronie pampersa, bo podobno jak sie jest zarejestrowanym, to wysyłają rożne probki. i ni hu hu Nie udało się. po wypełnieniu ankiety pojawia mi się komunikt ze wpisałam nieprawidłowy adres srtony. Próbowała może ktoras z was?
...i u mnie zapowiada się lipiec 2011r. a dokładnie: 8 lipca 2011r. ...zobaczymy jak celnie jest obliczony termin 
mala monis ja spie z poduszka miedzy nogami, formatem przypomina dwa jaski. Poki co jest mi wygodnie, ale ciezko bylo mi sie ponownie przyzwyczaic do spania na lewym boku, bo cale zycie spalam na prawym
, ale konsekwentnie od poczatku ciazy to praktykuje i juz jest ok
Witaj Nanusia:-)

Witaj Nanusia:-)
Corin
Mama Trójki :)
Dziewczyny mogę się wam pochwalić moimi narciarzami? Własnie dostalam zdjecia z zawodów 
Córa
Syn
Córa

Syn

Corin
Mama Trójki :)
Ja śpie na lewym, udało mi się przestawic, bo zwykle spałam na prawym boku albo na brzuchu.
Czasem w nocy odwracam sie na plecy na chwilę. Jakos mam wyrzuty sumienia że "przyduszam" dziecko wtedy.
Orchidea, dzięki
Czasem w nocy odwracam sie na plecy na chwilę. Jakos mam wyrzuty sumienia że "przyduszam" dziecko wtedy.
Orchidea, dzięki
reklama