reklama
gon1a
Fanka BB :)
orchidea ma racje jak nie masz margaryny to dodac mozna tłuszcz tzn smalec, margaryna do smarowania ma za duzo wody
zuzu ja wczoraj oponki smażyłam serowe i czuc było ale oponki nie smalec daje na bardzo malutki gaz i w garnku go roztapiam i nie czuc tak bardzo
spróbuj kiedyś bynajmniej my tak w szkole robiliśmy ... a no i nie smaże na oleju nigdy dodam zawsze na samym smalcu i nie mieszam też nigdy do niczego oleju roslinnego ze smalcem zwierzęcym no ale to może skrzywienie ze szkoły zostało hihi dobranoc brzuchatki uciekam na film :-) spijcie słodko :*
Ostatnia edycja:
brzuchaty, ktoras wie dokladnie o co chodzi z tym wiekiem plodu wg EG i wg ostatniej miesiaczki? bo mi wpisali kurka wodna jak wczoraj mialam USG ze bylam w 13t 5d , moj suwaczek mi pokazywal 14t 3d a na zdjeciu pisze 15t 4d, o co w tym chodzi? wiem ze to mega skomplikowane, ale a noz ktoras mi wytlumaczy wg ktorego sie okresla wiek dziecka i termin porodu? wczesniej myslalam ze jest roznica ok tygodnia ale widze ze mam roznice 2
wiec juz serio nic nie wiem

garbi
Rozpakowana 27.07.2011 :)
Em_ka jak chodzi o różnicę miedzy OM a USG to jak mi babka zrobiła już USG i drukowała wyniki to tam był wykres i wg tego wykresu długość ciemieniowo - siedzeniowa dziecka wskazywała na równo 13 tc a z OM był to 12 tydz. i 4 dni.
reklama
Corin
Mama Trójki :)
Witam, ja już wyspana jestem :-(
em_ka wrzuc proszę przepis na te oponki serowe. Uwielbiamy je a jeszcze nigdy nie znalazłam idealnego przepisu.
Idę coś wciagnąć... Ale jestem przytępiona, może jeszcze odpadnę na chwilkę
em_ka wrzuc proszę przepis na te oponki serowe. Uwielbiamy je a jeszcze nigdy nie znalazłam idealnego przepisu.
Idę coś wciagnąć... Ale jestem przytępiona, może jeszcze odpadnę na chwilkę