reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dobry wiczorek zuzu pycha te faworki :-D em_ka lepiej jakbys smalec miała lub olej margaryna do smarowania może bardzo szybko Ci sie wytopić lub popalić ;-) o matko dodi była :szok:

Ostatnia edycja:
zuzu ja wczoraj oponki smażyłam serowe i czuc było ale oponki nie smalec daje na bardzo malutki gaz i w garnku go roztapiam i nie czuc tak bardzo ;) spróbuj kiedyś bynajmniej my tak w szkole robiliśmy ... a no i nie smaże na oleju nigdy dodam zawsze na samym smalcu i nie mieszam też nigdy do niczego oleju roslinnego ze smalcem zwierzęcym no ale to może skrzywienie ze szkoły zostało hihi dobranoc brzuchatki uciekam na film :-) spijcie słodko :*

Ostatnia edycja:
brzuchaty, ktoras wie dokladnie o co chodzi z tym wiekiem plodu wg EG i wg ostatniej miesiaczki? bo mi wpisali kurka wodna jak wczoraj mialam USG ze bylam w 13t 5d , moj suwaczek mi pokazywal 14t 3d a na zdjeciu pisze 15t 4d, o co w tym chodzi? wiem ze to mega skomplikowane, ale a noz ktoras mi wytlumaczy wg ktorego sie okresla wiek dziecka i termin porodu? wczesniej myslalam ze jest roznica ok tygodnia ale widze ze mam roznice 2 :eek: wiec juz serio nic nie wiem

Em_ka jak chodzi o różnicę miedzy OM a USG to jak mi babka zrobiła już USG i drukowała wyniki to tam był wykres i wg tego wykresu długość ciemieniowo - siedzeniowa dziecka wskazywała na równo 13 tc a z OM był to 12 tydz. i 4 dni.

reklama
Do góry