reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Ło ho ho dziewczynki jakie bojowe:-D a u mnie spokoj... mąż jutro wyjezdza dosyc sie nasiedzieliśmy razem:dry: od poniedziałku dzieci do szkoły ... więc wracam do starych zajęc i obowiązków:-p więcej będe tu bywała ha!!:cool2:

Corin swieta racja, swieta raaaaaacja !! :-D niech lepiej bryzganych nie robi ahhahaha zamow mala pizze dla znajomych a wy zjedzcie kotlety ahahhaa

margerita no no zagladaj czesciej, bo dziewczynki ostatnio cos malo ruchawe sa na BB :-D

danuska a ja mam brzuch wiecznie pelny bo tyle jem ze hoho :-D nawet ciezko macice wyczuc ahhahaha

Ostatnia edycja:
danuska jedz dziewczyno bo cie alienek wyssie cala do szpiku kosci :-D jemu starcza ale nie wiadomo czy tobie pozniej czegos brakowac nie bedzie. Ja mam takio apetyt, tzn nie jem jak swinia za przeproszeniem, ale jak juz jest pora jedzenia to zjadam na prawde olbrzymie porcje, az sie dziwie ze mi sie to miesci w brzuchu. Zawsze mowie ze maluch mi 3/4 pochlania dlatego czuje sie niedosycona :-D

EMka, może i masz racje. hehe ale niech sobie bierze co chce. Czasami jak ma jakąś "zachciankę" to wydaje mi się, że zjem tego niesamowitą ilość, mieszę tylko trochę... aż szkoda mi się robi ale na siłę nie zjem :-p

reklama
Do góry