reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Kochane moje! Jak ja sie stesknilam...no jeszcze tylko dwa dni i bede w domku.. wtedy znowu codzienna prasowka na lipcoweczkach obowiazkowa...ale pewie nie nadrobie czytania na watku codziennym, chociaz bardzo mnie ciekawi co u Was wiec nie wiadomo, moze sie skusze :) :)
Brzucho mi cos wywalilo przez ostatnie pare dni, wiec pewnie w przyszlym tyg wstawie zdjatko.. no a 4 lutego znowu na usg :)

Pozdrowienia z zielonej wyspy!

Ja też się zdrzemnęlam, moj mąż tak słodko spał, więc postanowiłam mu towarzyszyc. Od razu usnęłam, ale dobrze mi to zrobiło. A po nocy znow będę buszowac po necie!

AA i zapomnialam przywitac nowe mamuski lipcowe!! Wiec WITAM :-)
Az sie zdziwilam jak spojrzalam na moj suwaczek, ze to juz 18 tydzien, jak to szybko leci! Jakos nie liczylam tych dni tutaj:)

Troszke nakupowalam, ale najwiecej dla Michasi.. dla dzidzi tak nie chcialam kupowac bo nie wiedzialam w jakim kolorze hehe a neutralne tak mi sie nie podobaly.. No ale jak tylko sie dowiem to siostra obiecala ze mi nakupue te co mi sie podobaly.. a dzis kupilam taki sliczny kocyk mieciutki:) No i troche bodziakow..
Nawet sobie kupilam taka bluzke ciazowa tuniczkowa..w sam raz na rosnacy brzucho!

No w sume Milka moja to sie najbardziej oblowila tu:-) ale niech jej bedzie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe sama sie z siebie nabijam, ze przyjechalam tu przeciez na urlop, odpoczac od mojego ciezkiego zycia i pracy w Polsce:):)
(chociaz SIEDZE w domku)
No ale urlop to urlop!:-D trzeba odpoczywac!

Do góry