reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dobry dobry popołudniowo!
tak sie objadłam ze zapadłam w sen niczym niedźwiedź i o zgrozo dopiero sie obudziłam:)
em_ka no to sie nalatałas dzis, a my myslałaysmy, ze tak długo dziś spisz:)
patrycja, ja podpisuje sie rekami swoimi i dzidziola pod em_ką, głowa o góry. moj gin mówi ze babki w ciazy w ogóle powinny miec zakaz korzystania ze wszystkich "specjalistycznych" poradników w necie!!i niemartw sie kochana na zapas, jesli jest kosc nosowa i dzidziola wyglada dobrze, to nie stersuj sie niepotrzebnie. mi jeszcze gin mówił, że zespól downa porócz braku kosci nosowej charakteryzyje sie tym, ze jelita dzidziusia sa bardzo intensywnie białe, wiec jesli twoj maluch ma kosc nosowa, normalne jelitka, to na pewno jest dobrze:)
wpadłam na chwilkę i cmokam Was i Brzucholinki Wasze na dzis!!!do juterka i miłego gadania gaduły jedne:-):-)

reklama
Ja tak miałam w PAPie wyniki nie mieściły się w normach podawanych obok ( zawsze są takie na wynikach) ale jak lekarz zsumował usg, inne czynniki mojego zdrowia to okazao się , ze wszystko Ok :-) Dlatergo spokój i jeszce raz spokój. Ja własnbie skonczyłam robić bułkę tartą dla koleżani. Jej syn jest uczulony na wszystko i robi dla niego specjalną bułkę z czarnego chleba. W thermomixie to 15 sekund mielenia no i miałyśmy czas na kawkę :-)

maqnio, mailuj dziękuję Wam z calego serca, bardzo mnie uspokoiłyście!!:* nie czytam już nic na necie. Ja wierzę, że jest dobrze i że mój bonasek rozwija się prawidłowo i tak też musi być!! dziękuję Wam jeszcze raz:*

mailuj to ta bułka jest taka normalna ze sklepu np pełnoziarnista? i to się mieli?

aha to pierwsze słyszę, ale dobrze, że ccociaż na to nie jest uczulony:-) jejuu teraz to mnóstwo alergii i uczuleń, sama nigdy nie byłam alergikiem a w tamtym roku w wakacje dostałam alergii na pyłki tak, że z domu wychodzić nie mogłam!

On jest ATOPIKIEM czy jakoś tak zawsze Ania mówi. Biedak mało co może jeść, a Anka staje na głowie by nie czuł się gorszy i nie zjadał nic inym dzieciom, Choc teraz jest łatwiej bo ma 6 lat i można mu wytłumaczyć, że czekolady nie można jeśc. Wyzwanie dla całej rodziny.
To co Emka napisała o wymogach higienicznych itp to prawda. Gdyby wszystko tak rygorystycznie stosować to szkodzimy dziecku bo nie musi walczyć z jakimikolwiek bakteriami. i jak przychodzi infekcja to nie potrafi się bronić.

PATRYCJA dziewczyny maja racje nie trzeba sie nakrecac czytajac w necie czy gdzies bo nadmiar informacji wcale nie jest dobry, bedziesz tylko sie denerwowwac, jak byłam na patologii mialam taka madra ksiazke o ciazy i opisane wszystkie mozliwe powikłania, lekarz mi ja zabrał bo sien akrecałysmy i zadawalay mu dziewczyny za duzo pytan, teraz mam takie podejscie ze nie analizuje wyników, nic nie czytam bo po co, pozdrawiam i wszystko bedzie na pewno dobrze &&&&&

Ja ogladam ręczniaków... no ale jakoś juz bez ekscytacji... heheh i jem jogobelle wyspę owocową.... i nagle mnie cos wzielo zeby zrobić faworki... i zaraz tel do babci i poda mi przepis na nie bo zawsze zapisze i gdzieś wsadzę heheh mniam...... ooo i pralka piszczy...
także bede brala się do roboty mniam...........
I nie czytajcie już w tym necie!!!! wszystko bedzie ok!!!

reklama
ja oglądam swoją dawną miłość sportową, czyli łyżwiarstwo figurowe (trenowałam w wieku lat 6, a zrezygnowałam, jak w lato była gimnastyka artystyczna i mi kazali brzuch wciągać...).....

zuzu, ja ostatnio używam dówch linków do przepisów słodkich i nie tylko:
Moje wypieki
Kwestia Smaku - Przepisy, zdjęcia i filmy kulinarne

ja mam zamiar w tym roku zrobić pączki - nigdy jeszcze nie robiłam.... :)

Do góry