reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie porannie. We wro zachmurzone i jakoś tak obrzydliwie. Wyspałam się, teraz Pol robi mi sniadanko i jedziemy do taty. Jutro wracamy po południu. Tata jest nowoczesny i ma laptopa i net więc na pewno wlecę. U mnie lekki ból piersi i lekkie mdłości, falowe. To są to ich nie ma.
Corin witaj i gratki stokrotne, nie zajrzałam jeszcze na staraczki po mega wiadomości ale Od rana mam dobry humor, jak ciebie tu widzę. Najlepszej ciąży kochana
Anulka no kochana jestem z ciebie dumna, nie daj więcej się skusic na ani jednego smierdziela. Trzymam nadal kciuki , zebyś wytrwała
margaritta oj nie wiedziałam , ze Twój mąż na wyjeździe. Praca? No na pewno tęsknisz i jeszcze sporo zostało ale kochana pomyśl o tym przywitaniu i wybuchu uczucia

reklama
Ja zaraz też ide w kuchni buszowac dziś kebab i chyba kapuśniaczek zrobie;-) Ogólnie to zjadlam śniadanie i się senna zrobiłam.... no calą noc spałam i ciągle mi mało :-D
Wisienka mój mąz na wyjezdzie juz od przeszło 10 lat.... są momenty,że mam tego dość ale co zrobić... teraz będzie mi szczególnie cięzko emocjonalnie... potrzebuje czułości itd z resza kazda z nas to ma.... ciąza to szczególny okres w zyciu kobiety.
Miłego i udanego wyjazdu życze

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny, ja, zgodnie z OM mam termin na 29.06.2011, ale pierwsze usg wykazało, że ciąża jest młodsza i termin porodu to 10.07..jutro mam ponowne badanie usg, zobaczymy co pokaże, tak czy siak bede tu do was zaglądała:-)

hejka laski ja znowu dalam popis spalam 2 godz:) hehe moje piersi ajć :) ale fajnie bo wiem ze idziemy do przodu z fasolka:)

reklama
Witam Panie:)
Wydaje mi się że mogę do Was dołączyć:D W poniedziałek zrobiłam test... I wyszedł + :D wyraźny.
Ostatnia @ miała miejsce 4.10 a internetowy kalkulator pokazuje datę na 13 lipca.
Chciała bym zrobić sobie betę ale muszę się zorientować najpierw gdzie ja na tym zapupiu mogę zrobić:D:D.
Staraliśmy się o dzidzię około roku i co miesiąc nic z tego:( zaczęłam się martwić że coś ze mną nie tak...
3 mc temu przeprowadziłam się do Szwecji. Tu rach ciach i jest( może to klimat mi pomógł:D)
Jak na razie moje prawa do opieki medycznej tu nie istnieją...;/ i dlatego strach trochę przyćmiewa radość:(
Boje się że może za późno pójdę do lekarza.
Z tego co czytałam to tu ciąża i wizyty u lekarza wyglądają całkiem inaczej...
Kobietą zajmuję się położna i w konieczności tylko posyła do lekarza. USG... pierwsze 12-13 tc. a o dowiedzenie się czy to dziewczynka czy chłopiec to można zapomnieć... to ingerencja w sprawę dziecka w jego intymność o_O.
Co do objawów to bolący brzuch i piersi. Wczoraj wieczorem nie mogłam się ułożyć musiałam nasmarować Amolem i założyć stanik i dopiero usnęłam. Ze spaniem też mam problem w nocy budzę się co chwila, mój W mnie drażni że się rozpycha i wszytko mi wtedy przeszkadza... za to rano mogę spać do południa, ale muszę się ograniczać bo mam kilka obowiązków do wykonania:D.
Gratuluje wszystkim Mamom i mam nadzieję że zagrzeję tu trochę czasu razem z Wami:)
Póki co muszę się Was trochę nauczyć;) Jak na razie przeczytałam połowę stron i piszę bo zanim wszytko obejrzę i się zapoznam to mi się może net skończyć;/ale zaraz postaram się to nadrobić:D
a doładowanie przyjedzie wieczorem. Hehe tylko że ja wieczorem mogę zapomnieć że komputer istnieje:D

Do góry