reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

lisiczkaa ja tez nie pilam jakis tam ilości , zwlaszcza jedną dziennie.Ale mam nowy ekspres na kapsulki superekstrafantastyczny i robie tam przepyszne latte. Tyle, ze ja jej pić nie mogę. Herbatki pije owocowe i zielona. Najbardziej jednak lubię wodę i zawsze jej duzo pilam to teraz kiedy powinnam nie ma dla mnie z tym problemu. A na jedzeniekonkretne to tez nie mam ochoty, na poczatku byly kiszone i kiszone i nwet woda z nich a teraz to róznie.

reklama
Witam nowe lipcówki :) im nas więcej, tym lepsza będzie impreza! :-D

Wisieńka - ja nie byłam wcześniej w ciąży, ale mój brzuch to wygląda na co najmniej 3ci miesiąc, masakra! Chyba mi się woda zatrzymuje w organizmie, bo dużo piję, często chodzę do kibelka, ale bilans i tak nie jest na zero... niestety.
No i wstyd się przyznać, z balona to coś mam...

kurcze, czy jest na to jakiś sposób, bo jak tak dalej pójdzie, to zaraz będę musiała sobie ciuchy wymieniać. masakra!

U mnie do smakow jeszcze chyba daleko, chociaż kto wie... :) Do południa wymiatałabym najchętniej wszystko, za to wieczorem nie moge patrzec na jedzenie.

Dzis wyrzuciłam herbatę. Co otwierałam szafkę to cos mi w niej okrutnie smierdziało, w końcu wyczailam co. Moja ulubiona czerwona herbata o smaku wiśni. Musiałam ją wywalić bo poprostu nie mogłam zdzierżyć zapachu...

Dziewczyny kiedy najlepiej iść do ginekologa? w sensie w którym tygodniu? No i jeszcze jedno. Jak wygląda sprawa z lataniem samolotami w pierwszym trymestrze? Ja za dwa tygodnie musze lecieć.

Corin więc idz do lekarza przed wylotem bo to on decyduje o lataniu
ślimakowa ja wczoraj kupilam leginsy bo dzinsy mnie cisną, masakra. Czytałam, ze te wzdęcia powinny zejść.W poprzedniej ciąży z Dzwoneczkiem tez takie mialam i z tego co wiem wiele dziewczyn dopadaja na poczatku ciązy. Może znajdziemy jakąś rade.
Sylwia a pewnie to juz nasze czerwcówki- lipcowki))))

Wisienka wzdęcia mam:baffled: i to niezłe.....z resztą ja zawsze brzuszek miałam niestety.... więc mam z lekka większą fałdke tłuszczu:-D dziewczyny o jakiej Wy diecie dla cukrzyków piszecie?? ja tez nie chce wyglądać jak słoń a tendencje do nadwagi mam:dry:

reklama
Do góry