reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

lisiczkaa ja tez nie pilam jakis tam ilości , zwlaszcza jedną dziennie.Ale mam nowy ekspres na kapsulki superekstrafantastyczny i robie tam przepyszne latte. Tyle, ze ja jej pić nie mogę. Herbatki pije owocowe i zielona. Najbardziej jednak lubię wodę i zawsze jej duzo pilam to teraz kiedy powinnam nie ma dla mnie z tym problemu. A na jedzeniekonkretne to tez nie mam ochoty, na poczatku byly kiszone i kiszone i nwet woda z nich a teraz to róznie.

reklama
Witam nowe lipcówki :) im nas więcej, tym lepsza będzie impreza! :-D

Wisieńka - ja nie byłam wcześniej w ciąży, ale mój brzuch to wygląda na co najmniej 3ci miesiąc, masakra! Chyba mi się woda zatrzymuje w organizmie, bo dużo piję, często chodzę do kibelka, ale bilans i tak nie jest na zero... niestety.
No i wstyd się przyznać, z balona to coś mam...

kurcze, czy jest na to jakiś sposób, bo jak tak dalej pójdzie, to zaraz będę musiała sobie ciuchy wymieniać. masakra!

U mnie do smakow jeszcze chyba daleko, chociaż kto wie... :) Do południa wymiatałabym najchętniej wszystko, za to wieczorem nie moge patrzec na jedzenie.

Dzis wyrzuciłam herbatę. Co otwierałam szafkę to cos mi w niej okrutnie smierdziało, w końcu wyczailam co. Moja ulubiona czerwona herbata o smaku wiśni. Musiałam ją wywalić bo poprostu nie mogłam zdzierżyć zapachu...

Dziewczyny kiedy najlepiej iść do ginekologa? w sensie w którym tygodniu? No i jeszcze jedno. Jak wygląda sprawa z lataniem samolotami w pierwszym trymestrze? Ja za dwa tygodnie musze lecieć.

Corin więc idz do lekarza przed wylotem bo to on decyduje o lataniu
ślimakowa ja wczoraj kupilam leginsy bo dzinsy mnie cisną, masakra. Czytałam, ze te wzdęcia powinny zejść.W poprzedniej ciąży z Dzwoneczkiem tez takie mialam i z tego co wiem wiele dziewczyn dopadaja na poczatku ciązy. Może znajdziemy jakąś rade.
Sylwia a pewnie to juz nasze czerwcówki- lipcowki))))

Wisienka wzdęcia mam:baffled: i to niezłe.....z resztą ja zawsze brzuszek miałam niestety.... więc mam z lekka większą fałdke tłuszczu:-D dziewczyny o jakiej Wy diecie dla cukrzyków piszecie?? ja tez nie chce wyglądać jak słoń a tendencje do nadwagi mam:dry:

reklama
Do góry