reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wisieńko hihi bo życie zaczyna się po 30-stce ;-)
tak sobie siedzę i marzę jak te dziecko będzie wygladać -czy tak samo spokojne jako niemowlak jak moja córa
a teraz oglądam top model ;-)

reklama
Witam:)
Miejmy nadzieje, ze i ja szczesliwie dotre do ok. 9 lipca! Wizyta u lekarza dopiero za tydzien-wszystko na spokojnie. Na razie z mala depresja na karku i mdlosciami w zoladku...

Jej oglądalismy z Polem komedie i zasiedzielismy się masakrycznie. Ale juz się kładę)))
lyre witaj i rozgość się.Gratuluję i życzę nudnych kolejnych 8 miesięcy

Zrobiłam dziś test i chyba mogę do was dołączyć :) Jeszcze wprawdzie nic nie jest potwierdzone, a kreseczka jest bladziusienka ale i tak sie cieszę :) Wg. moich obliczeń termin powinnam mieć na 26 lipca :)

Ostatnia edycja:
Hej !

corin - Witaj i oczywiscie GRATULUJĘ !

Przepraszam jak opusciłam jakieś nowosci ale wpadam tylko tak na momentunio i nie jestem w stanie nadrobić.

Przesladuja mnie mdłosci ...pomagaja mi migdały bo są bezzapachowe jak je zajadam :-) wszystko inne bleeee

wisienka - Ja od samego poczatku zakladałam spodnie z panelem bo tak mnie bolał brzuch i byl taki wrazliwy naszczęscie przeszło ale ubrania zwłaszcza spodnie są zdecydowanie za ciasne, po domu chodzę w sukienkach :cool:

Odpoczywajcie ile wlezie BIG CMOK

Witajcie kochane :)
troszke mnie nie nie bylo a tu prosze nowe fasolki :) Witam i Gratki dla was:)
a ja nie siedzialam wczoraj bo bylismy w odwiedzinach u kolezanki i od niej wyszlismy po 00 wiec jak wrocilismy nie mialam sily wejsc...
Mnie okropnie zaczely bolec piersi az dotknac sie nie moge...a brodawki zrobily mi sie takie wielkie ze 5 zl jest mniejsze hehe no ale coz co sie nie robi dla dzidzi:) pochwale sie nie pale kolezanka mi wytlumaczyla i doszlo do mnie :):):)
Milego dzionka zycze :)
Verte witaj w koncu dolaczylas tu do nas :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam nowe mamuśki;-) no ja dziś w miare wyspana jakas szcześliwsza hmm... noga przestała boleć:nerd: robiłam zimne okłady i smarowałam kremem dla dzieci.Mam nadzieje,że juz nie bede miała powodów do panikowania:-D ...Ale jakoś bardziej dziś tęsknie za moim mężem :dry: a zobaczymy sie dopiero w grudniu przed świętami:-(...

reklama
Do góry