Witajcie,
U nas zimnooo, br... byłyśmy 20 min na polu i nie dało się dłużej, plac zabaw od paru dni pusty na 15 min tylko czasem jakaś mama przyjdzie z maleństwem. Widzę, że rzadko wychodzą z dziećmi mamuśki a ja myślałam, że to my żadko wychodzimy
Malutka wstała dzisiaj o 7:00, a mi tak bardzo się nie chciało wstać!!! Ale musiałam się zwlec z łóżka, za to właśnie już od 20 min malutka śpi na swojej drzemce którą zaczęła dużo wcześniej
A do naszej szafy wczoraj dołączył różowy kombinezonik dwu częściowy - używany ale śladów użytkowania nie ma, teściowa mnie wyręczyła w zakupach i kupiła małej ciuszek na teraz, fajnie. I trafiła w 10-tkę. Tylko, że jest idealny na teraz, najwyżej jak będzie mały pod koniec zimy to kupimy nowy. Dzisiaj ubrałam małej kurteczkę i jest świetna a spodenki na śnieg zaczekają. A Wy jak już ubieracie swoje dzieciaczki, chodzą już w zimowych rzeczach? Pewnie raczej od pogody zależy, tak jak u nas
NiL no widzisz nie wie :-) i nie zamierzam mu mówić
;-) noo dzięki
cieszę się strasznie, że przyoszczędzimy! Jeden pokój ma 40 m2 i jeszcze mniejszy pokoik ale nie wiem ile on ma. Super przepisy na sałatkę.
Anula wiesz uważam że dzieci pojawiają się w naszym życiu wtedy kiedy jest na to odpowiednia pora. Blanka tak się pojawiła i nie wyobrażam sobie inaczej, jak bym to miało być później czy wcześniej bo wtedy to na pewno nie była by to Blanka. A czy dziecko drugie pojawi się jutro czy za rok - to od niego zależy i nie zamierzam blokować tego antykoncepcją (bez urazy dla nikogo - Broń Boże!) My też na początku chcieliśmy zostać tylko przy jednym dziecku
ale jak zobaczyliśmy jak fajnie bawi się na placu zabaw z innymi dziećmi to tak pomyślałam, że może raźniej tym dzieciom w towarzystwie na co dzień będzie no ale zobaczymy co życie nam da
odkąd urodziła się Mała poczułam swój sens życia - mogła bym tylko dzieci wychowywać i nic więcej nie robić hi :-)
Ememte nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze, życzę Wam tego!!! Dzięki za odpowiedź, no my na to już się szczepiłyśmy.
Monia nam również pomagają śliwki - deserek. :* my już od jakiegoś czasu używamy do kąpieli mydełka Bambino i szamponu
żółtego Jonhsons Baby, ostatnio mieliśmy też
Bobini płyn do kąpieli i
Bambino szampon.
Milutkiego dnia!!!
EDIT:
A może kawy w czymś takim??
Zobacz załącznik 510197