monia_26
Mama Kingusi :*
Anula, nie wiedziałam o tych zastrzykach, że są nieodwracalne w sensie, jesli nie podpasują...Chyba póki co faktycznie zostają Ci tabletki anty. A mnie pozostają gumki, ech. Mój mąż uważa, że nie powinnam tak panikować, bo ja jestem od zawsze taka panikara odnośnie nieplanowanej ciąży. Oczywiście jeśli by się zdarzyła to kochałabym to dziecko równie mocno jak Kingę i tak samo z radością oczekiwałabym na jego przyjście na świat. No ale oboje z mężem uważamy, że jeszcze nie czas na drugie dziecko, choć bardzo chcemy drugie mieć, ale za jakiś czas. Męża nie ma 5 dni w tygodniu, remontujemy w dalszym ciągy własną część domu. Ech, potrzebowałam się tu wypisać chyba sory za mój po części odbiegający od tematu monolog
PiaLove, nie martw się - na pewno jeśli Blaneczka zgłodnieje to obudzi się w nocy na mleczko
A ja Dziewczyny, planuję za niedługo wprowadzić Kinii mleko krowie zamiast mm. Mieszkam po sąsiedzku z moimi dziadkami, który mają własną krówkę i zamierzam dawać własniemałej takie mleczko. Oczywiście najpierw (powiedzmy przez tydzien-dwa) niewielkie ilości, np. z płatkami na II śniadanie lub do budyniu, a potem jak będę widziała, że małej brzuszek już się przyzwyczaił i jak zaakceptuje to mleko to będę jej podawać rano i wieczorem (tak jak do tej pory Bebilon) w butli z kaszą manną. Ja ponoć uwielbiałam pełną butlę z kaszą manną Mam nadzieję, że i Kindze to mleko podejdzie.
Dobrej nocki :*
PiaLove, nie martw się - na pewno jeśli Blaneczka zgłodnieje to obudzi się w nocy na mleczko
A ja Dziewczyny, planuję za niedługo wprowadzić Kinii mleko krowie zamiast mm. Mieszkam po sąsiedzku z moimi dziadkami, który mają własną krówkę i zamierzam dawać własniemałej takie mleczko. Oczywiście najpierw (powiedzmy przez tydzien-dwa) niewielkie ilości, np. z płatkami na II śniadanie lub do budyniu, a potem jak będę widziała, że małej brzuszek już się przyzwyczaił i jak zaakceptuje to mleko to będę jej podawać rano i wieczorem (tak jak do tej pory Bebilon) w butli z kaszą manną. Ja ponoć uwielbiałam pełną butlę z kaszą manną Mam nadzieję, że i Kindze to mleko podejdzie.
Dobrej nocki :*