reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Oj, pustki popołudniowe widzę :) Widać, że weekend się zaczął :)))
Ja pewnie jutro nie zajrzę. Jutro weselicho mojego kuzyna i nabieram coraz większych chęci, aby iść i dobrze się bawić :)

Miłego weekendu Mamuśki :*

reklama
Hej!

JA tez dawnio sie nie odzywalam, jakos tak wyszlo. U nas jakos leci, raz lepiej raz gorzej. Jestesmy na etapie witania na swiecie 7 ząbka, przyszedl na swiat okupiony, placzem stekaniem i goraczka, ale jest:)

Aneta85 ciesze sie ze fasolka prawidlowo rosnie:) A Film z tego bycia nieznosnym kiedys wyrosnie na pewno i tego sie trzymajmy;-)

Monia ja robie tak ze jesli mloda sie w nocy obudzi to przewijam, a jak nie to nie. u nas tez nie raz pielucha byla przesikana i pizama mokra.

ememte :* powodzenia w realizacji planów i zdrówka dla WAS!
My 6 paź czyli w tą sob tez byliśmy na weselu :)

daga :)

monia oj to szkoda, moja mała lubi barszczyk.
To wybaw się na weselu z mężem - bawcie się świetnie :)
Nooo... nie zaglądałam tutaj w dzień bo Blaneczka spacerowała po placu zabaw równo, zdj na fcb :-) no i teściowa potem do nas wpadła.... właśnie pojechała, uf....

U nas dziwny dzień. Notkę zostawię na blogu, zapraszam - link niżej.

Miłej nocy i udanego weekendu, jej wiecie jak mi zleciało! dopiero co w sobotę bawiliśmy się na weselu a tutaj już piątek i tydzień minął. Nie wierzę. Nie wiem kiedy to zleciało, szok!

Kiss :*

Ależ pustki! Widać, że weekend i do tego chyba pogodny ;) U nas zdecydowanie piękna jesień więc wybraliśmy się wczoraj na wycieczkę. Młody się wyszalał za wsze czasy w związku z czym wstał dzisiaj o 5.30 :szok: Teraz smacznie śpi a ja ratuję się kawką.

Miłej niedzieli!

Dzien dobry;-)
Nie spie od pol godz, w tym w nocy pobudka po 1 na 40 min, nie liczac wiercenia sie i siadania przez sen. Ledwo zyje,im maly jest straszy tym gorzej spi:no:do tego w dzien dorzemka 1,5 godz. Jeszcze kilka takich nocy i bede spala na siedzaco:wściekła/y:dzis jade na podpis do UP, musze malego ze soba ciagnac...

Witajcie!

Melduję się po zwariowanym weekendzie :tak:

daga, na weselu było super! Odpoczeliśmy oboje z mężem, wybawiliśmy się za wszystkie czasy! Kinga została z moją mamą i grzeczna była. A ja taka stęskniona byłam za nią, jak wróciliśmy do domu! A wczoraj byliśmy na zaręczynach siostry mojego męża, chrzestnej Kinii.

Anula, tulę za nockę :****

Miłego dnia!

Monia dobrze, ze sie wybawiliscie i steskniliscie za Kingą:) Takie krotkie rozłaki robia dobrze i rodzicom i dzieciom:)

Anula wspolczuje. Wiem o czym mowisz, bo ja po kilku takich nocach jestem nieprzytomna i strasznei nerwowa.

reklama
hej Słonca!!

żyjemy, żyjemy!! alez co to za zycie eh....ja mega chora i tylko czekam, az mloda zaraże,ale poki co sie trzyma! sobota koszmarna, pąłczliwa, marudna do potegi, niedziela juz lepsza, nawet spokojny spacer zaliczyłysmy. Piszecie,ze dzieciaczki niegrzeczne - my dołączamy. rózia jak jest ze mna coraz czesciej bywa niedobra, wymusza palczem itp. Jak jest z moim malze to jest aniolem. słucha go tak ze oczy ze zdziwienia przecieram, bez palczu, wykonuje jego prosby. szok. a małz jest w szoku ze az tak bardzo mnie nie słucha. ja nie wiem jak on to robi. Pozbadło mnie dziecię i tyle:)

moniu super, ze sie wybawiliście, alez Wam zazdroszcze! mnie by sie przydalo, bo od prawie 4 lat nigdzie nie byłam.
daga moze Tys faktycznie zafasolkowana? kurcze fajnie!!!
aneta super ze z dzidziolem wszystko tak pieknie! oby tak dalej!!!!
anula tule za nocki i łącze sie w bólu! ja po takich nockach cały dzien jestem pólprzytomna:*

i poki co tyle, bo wyjec sie odezwał/! usciski!!

Do góry