reklama
Witam
Miejmy nadzieje, ze i ja szczesliwie dotre do ok. 9 lipca! Wizyta u lekarza dopiero za tydzien-wszystko na spokojnie. Na razie z mala depresja na karku i mdlosciami w zoladku...
Miejmy nadzieje, ze i ja szczesliwie dotre do ok. 9 lipca! Wizyta u lekarza dopiero za tydzien-wszystko na spokojnie. Na razie z mala depresja na karku i mdlosciami w zoladku...
Wisieńka
Fanka BB :)
Jej oglądalismy z Polem komedie i zasiedzielismy się masakrycznie. Ale juz się kładę)))
lyre witaj i rozgość się.Gratuluję i życzę nudnych kolejnych 8 miesięcy
lyre witaj i rozgość się.Gratuluję i życzę nudnych kolejnych 8 miesięcy
Corin
Mama Trójki :)
Zrobiłam dziś test i chyba mogę do was dołączyć Jeszcze wprawdzie nic nie jest potwierdzone, a kreseczka jest bladziusienka ale i tak sie cieszę Wg. moich obliczeń termin powinnam mieć na 26 lipca
Ostatnia edycja:
Hej !
corin - Witaj i oczywiscie GRATULUJĘ !
Przepraszam jak opusciłam jakieś nowosci ale wpadam tylko tak na momentunio i nie jestem w stanie nadrobić.
Przesladuja mnie mdłosci ...pomagaja mi migdały bo są bezzapachowe jak je zajadam :-) wszystko inne bleeee
wisienka - Ja od samego poczatku zakladałam spodnie z panelem bo tak mnie bolał brzuch i byl taki wrazliwy naszczęscie przeszło ale ubrania zwłaszcza spodnie są zdecydowanie za ciasne, po domu chodzę w sukienkach
Odpoczywajcie ile wlezie BIG CMOK
corin - Witaj i oczywiscie GRATULUJĘ !
Przepraszam jak opusciłam jakieś nowosci ale wpadam tylko tak na momentunio i nie jestem w stanie nadrobić.
Przesladuja mnie mdłosci ...pomagaja mi migdały bo są bezzapachowe jak je zajadam :-) wszystko inne bleeee
wisienka - Ja od samego poczatku zakladałam spodnie z panelem bo tak mnie bolał brzuch i byl taki wrazliwy naszczęscie przeszło ale ubrania zwłaszcza spodnie są zdecydowanie za ciasne, po domu chodzę w sukienkach
Odpoczywajcie ile wlezie BIG CMOK
A
Anulka198424
Gość
Witajcie kochane
troszke mnie nie nie bylo a tu prosze nowe fasolki Witam i Gratki dla was
a ja nie siedzialam wczoraj bo bylismy w odwiedzinach u kolezanki i od niej wyszlismy po 00 wiec jak wrocilismy nie mialam sily wejsc...
Mnie okropnie zaczely bolec piersi az dotknac sie nie moge...a brodawki zrobily mi sie takie wielkie ze 5 zl jest mniejsze hehe no ale coz co sie nie robi dla dzidzi pochwale sie nie pale kolezanka mi wytlumaczyla i doszlo do mnie
Milego dzionka zycze
Verte witaj w koncu dolaczylas tu do nas
troszke mnie nie nie bylo a tu prosze nowe fasolki Witam i Gratki dla was
a ja nie siedzialam wczoraj bo bylismy w odwiedzinach u kolezanki i od niej wyszlismy po 00 wiec jak wrocilismy nie mialam sily wejsc...
Mnie okropnie zaczely bolec piersi az dotknac sie nie moge...a brodawki zrobily mi sie takie wielkie ze 5 zl jest mniejsze hehe no ale coz co sie nie robi dla dzidzi pochwale sie nie pale kolezanka mi wytlumaczyla i doszlo do mnie
Milego dzionka zycze
Verte witaj w koncu dolaczylas tu do nas
Ostatnio edytowane przez moderatora:
margerita126
Witam nowe mamuśki;-) no ja dziś w miare wyspana jakas szcześliwsza hmm... noga przestała boleć robiłam zimne okłady i smarowałam kremem dla dzieci.Mam nadzieje,że juz nie bede miała powodów do panikowania ...Ale jakoś bardziej dziś tęsknie za moim mężem a zobaczymy sie dopiero w grudniu przed świętami:-(...
margerita126
corin widze,że Ty tez trzeciej dzidzi sie spodziewasz Gratuluje i witam w klubie :-)
Corin
Mama Trójki :)
Tak i mam nadzieję że się doczekam Dziękuję. Po mału zaczyma oswajać się z tą myślą
reklama
A
Anulka198424
Gość
no ladnie ja sie mecze nad zupka a wy tu buszujecie hehe