reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Wisieńko hihi bo życie zaczyna się po 30-stce ;-)
tak sobie siedzę i marzę jak te dziecko będzie wygladać -czy tak samo spokojne jako niemowlak jak moja córa
a teraz oglądam top model ;-)

reklama
Witam:)
Miejmy nadzieje, ze i ja szczesliwie dotre do ok. 9 lipca! Wizyta u lekarza dopiero za tydzien-wszystko na spokojnie. Na razie z mala depresja na karku i mdlosciami w zoladku...

Jej oglądalismy z Polem komedie i zasiedzielismy się masakrycznie. Ale juz się kładę)))
lyre witaj i rozgość się.Gratuluję i życzę nudnych kolejnych 8 miesięcy

Zrobiłam dziś test i chyba mogę do was dołączyć :) Jeszcze wprawdzie nic nie jest potwierdzone, a kreseczka jest bladziusienka ale i tak sie cieszę :) Wg. moich obliczeń termin powinnam mieć na 26 lipca :)

Ostatnia edycja:
Hej !

corin - Witaj i oczywiscie GRATULUJĘ !

Przepraszam jak opusciłam jakieś nowosci ale wpadam tylko tak na momentunio i nie jestem w stanie nadrobić.

Przesladuja mnie mdłosci ...pomagaja mi migdały bo są bezzapachowe jak je zajadam :-) wszystko inne bleeee

wisienka - Ja od samego poczatku zakladałam spodnie z panelem bo tak mnie bolał brzuch i byl taki wrazliwy naszczęscie przeszło ale ubrania zwłaszcza spodnie są zdecydowanie za ciasne, po domu chodzę w sukienkach :cool:

Odpoczywajcie ile wlezie BIG CMOK

Witajcie kochane :)
troszke mnie nie nie bylo a tu prosze nowe fasolki :) Witam i Gratki dla was:)
a ja nie siedzialam wczoraj bo bylismy w odwiedzinach u kolezanki i od niej wyszlismy po 00 wiec jak wrocilismy nie mialam sily wejsc...
Mnie okropnie zaczely bolec piersi az dotknac sie nie moge...a brodawki zrobily mi sie takie wielkie ze 5 zl jest mniejsze hehe no ale coz co sie nie robi dla dzidzi:) pochwale sie nie pale kolezanka mi wytlumaczyla i doszlo do mnie :):):)
Milego dzionka zycze :)
Verte witaj w koncu dolaczylas tu do nas :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam nowe mamuśki;-) no ja dziś w miare wyspana jakas szcześliwsza hmm... noga przestała boleć:nerd: robiłam zimne okłady i smarowałam kremem dla dzieci.Mam nadzieje,że juz nie bede miała powodów do panikowania:-D ...Ale jakoś bardziej dziś tęsknie za moim mężem :dry: a zobaczymy sie dopiero w grudniu przed świętami:-(...

reklama
Do góry