reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej kochane:) Jakoś nie mogę się zebrać do pisania. Mam lekkiego doła i wykańczają mnie te upały.
Monia musisz się zaprzyjaźnić z witaminką bo nie ma żartów ze zdrowiem.
Wiśnia wyglądacie z Milusią kwitnąco:)

Blaneczko sto lat!!!!

Monia, Konwi :)

zawitałam :) co jakiś czas podejmuję próby zawitania ale nic nowego nie napiszę jak powiem, że kiepsko u mnie z czasem. Postanowiłam więc poświęcić trochę czasu z pracy :D:D

U nas w sumie wszystko ok. Szymek szaleje, jest już taki fajny. Można się z nim fajnie dogadać, pokazuje co chce, wszystko paluszkiem wskazuje. I te oczka już tak mądrze patrzą. Zwłaszcza jak wdaje się ze mną w dyskusję po swojemu :D:D Juz takie dorosłe te nasze dzieciaczki. Hitem jest teraz u nas wysyłanie cmokaska :D muszę to kiedyś nagrać ale z tym szogunem to nie taka prosta sprawa.
I tylko jedna rzecz mnie trochę martwi... Szymek już w niedzielę kończy 13 miesiąc a ochoty do chodzenia zupełny brak. Jak się zapomni i trzyma w ręku zabawkę to ustoi bez trzymanki chwilkę ale to tyle. Jak wstaje to też musi się trzymać jakiegoś mebla albo czegoś. Nie bardzo chce mu się podjąć nawet jakiejś próby. Trzymany za rączki kawałek pójdzie ale to też tylko wtedy jak on ma na to ochotę. W przeciwnym wypadku denerwuje się i siada od razu na pupę. Na dworze nie ma mowy, od razu na raczki i tak popiernicza. Tak mu szybciej i wygodniej. Macie jakieś pomysły żeby go trochę zmotywować? Nie chcę nic na siłę ale jakoś trochę zachęcić.

Może trochę uda mi się Was podczytać. Buziamy Was mooocno!

Hej dziewczyny!
Jakoś nie mam weny od kilku dni..
U nas pogoda się trochę pogorszyła, niby jest ciepło ale słonko ciągle za chmurami, przelotne opady do tego.
Nocki u nas są ostatnio zdecydowanie lepsze jeśli chodzi o zasypianie, nie ma krzyków i płaczów jak to było w zwyczaju. Natomiast często się Mati budzi w nocy, daję mu smoka, smaruję zęby i idzie zazwyczaj szybko spać dalej. Wydaje mi się, że to przez zęby. Myślałam, że idzie górna dwójka a dzisiaj widzę, że bliżej wyjścia jest dolna dwójka. Mam nadzieję, że szybko się przebije i będzie znowu parę dni spokoju. Poza tym nic nowego.
Idę zrobić pranie, a potem tak jak konwalianka biorę się za prasowanie. Prasowanie to dla mnie taka syzyfowa praca... nie lubię...

Blaneczko - dużo zdrówka i wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzin :))))

monia - dbaj o siebie, przyjmuj witaminkę, zdrowie najważniejsze!
Miczka - witaj kochana! czekamy na wieści, co u Was?????????

Miłego dnia wszystkim!

reklama
Do góry